Çarşamba, Kasım 23, 2011

Bu hafta bitmeden...

Hafta sonu için yapabileceklerinizi bugünden yazmaya karar verdim çünkü yapacak o kadar çok şey var ki perşembeyi boş geçirmek olmazdı.


  • David Beckham'ın vazgeçemediği marka Scotch&Soda Nişantaşı City's alışveriş merkezinin karşısında açıldı. Kadın ve çocuk koleksiyonları da bulunan mağazada, fiyatlar Avrupa'dakiyle aynı. Sevgiliniz buradan aldığınız hediyeye bayılacak, siz de onun David olduğunu hayal edin napalım, o da muhtemelen sizi Victoria diye hayal ediyodur :)
  • Türkiye'de bugüne kadar yapılan en geniş kapsamlı modern ve güncel sanat etkinliği olan Contemporary Istanbul'un altıncısı 24-27 Kasım arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda olacak. Ve eğer Hillside üyesiyseniz, Çağdaş Sanat Uzmanı eşliğinde sergiyi gezebilirsiniz. (Bunun için randevu almayı unutmayın.)
  • Geçen hafta düzenlenen ve büyük ilgi gören Cahide 3D'nin "Pırtık Rahibeler" isimli eğlencesi bu cuma kaçıranlar için tekrar edilecek. Şimdiye kadar çok az gece klubünde bu kadar çok eğlendim ve rahat ettim, o yüzden haftaya ben de ordayım.
  • Ana Tzarev son eserlerini ilk kez İstanbulluların beğenisine sunacak. Sanatçının 40 eserden oluşan Exposed: A Secret Garden adlı sergisi, 22 Kasım Salı günü Santral Istanbul'da açılıyor.
  • Hala "Pinterest"e üye olmadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir. Bloguma koyduğum çoğu fotoğrafı  sağlayan ve bana ilham veren bu sitede, kendi zevkinize göre konu başlıkları belirleyebilir ve her gün takip ettiğiniz insanların eklediği yüzlerce fotoğrafı görebilirsiniz. Foods başlığının altına her baktığımda ağzımı sulandıran, Wedding kısmına göz gezdirirken "Düğün yapmayacağım" kuralımı bana tekrar düşündüren, Pets'deki bütün hayvanları mıncıklamak istediğim bir site düşünün, bayılacaksınız.
  • 24 Kasım - 04 Aralık tarihleri arasında Toplum Gönülleri vakfının düzenlediği,12 ünlü kişinin 12 mimar ile beraber Mudo ürünleriyle dekore ettiği Trump Tower'daki evleri gezin, sokak çocuklarının eğitimine destekte bulunmuş olun. Sadece 10 TL, hem de sizin verdiğiniz her 10 TL'ye karşılık Mudo'da 10 TL bağışta bulunuyor. Ben en çok Caroline Koç ve İzzet Çapa'nın evlerini merak ediyorum.
  • Galata'da eski Osmanlı Bankası binasında 22 Kasım'da açılan sanat kompleksi Salt Galata'nın muhteşem mimarisi görenleri büyülüyor. Salt'ın içinde açılan İstanbul Doors grubunun işlettiği nefes kesen manzaralı 'Ca'D'oro' ise acil olarak denenmeli.  
  • Hafta sonunu bir şekilde evde ya da şehir dışında geçirdiyseniz size önerim salı akşamları Ulus 29 Lounge'da düzenlenen kış partilerine katılmanız olacaktır. 21:30'da başlayıp 01:00'de biten bu partilerde hem kaliteli insanlarla hafta sonu kalabalığı yaşamadan eğlenebilir hem de çarşamba günü işe neşe içinde gidebilirsiniz.
  • Laura Mercier markasının dünyaca ünlü makyaj elçisi Tayaba Jafri 25 Kasım'da Harvey Nichols İstanbul'da. Makyaj yaptırmak için 0212 319 11 00'dan randevu alabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder