Perşembe, Kasım 17, 2011

DGandy

Aşağıda görülen ilah kişinin resimleri ve bilgiler son İngiltere seyahatimde kız arkadaşı nedeniyle farkına vardığım David Gandy'e aittir. Beyefendinin şu anki kız arkadaşı  Mollie King İngiltere'de bir yarışma programında jüri üyesi ve ayrıca kendi müzik grubu (The Saturdays) var. Ancak arkadaşlarımın "Bu kız nasıl David Gandy ile çıkıyor ya rezalet" diyerek isyan etmeleri akabinde, David Gandy'i googlelamış bulundum ve kendisinden bu güne kadar nasıl haberdar olmadığıma inanamadım.







Dolce & Gabbana'nın İtalya kıyılarında çekilen "Light Blue" adlı parfüm reklamıyla dünya çapında üne kavuşan David Gandy'nin bu reklamı 11 milyon online seyirciye ulaşmış ve beyaz slipli dev reklam afişleri Times Square meydanında insanları selamlamış.



İtalyan görünümlü model muhteşem bir İngiliz aksanına sahip ve bakın bu konuyla ilgili neler demiş: "People are always surprised when I speak. They can't believe I am a born-and-bred Essex boy. Everyone asks me if there is mediterranean in my blood, but my mum's ancestors are scottish and my dad is from east London." Bir de şöyle komik bir not var ki, beni hiç şaşırtmadı: “I was laughed off for the first couple of years, I was told I was too good-looking."





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder