Salı, Ocak 03, 2012

Kafamda deli sorular :)

Burberry ve trenchcoat fanatikleri için muhteşem websitesi www.artofthetrench.com'daki trenchcoatları gördükten sonra herkesin hayatta bir Burberry trenchcoat'u olmalı mı acaba sorusu aklımı kurcalıyor.

Salı akşamları Nişantaşı Reasürans pasajındaki Corridor'a mı Akaretlerdeki Kaf:f'a mı gitsem? Yoksa Ulus29'daki partiye mi katılsam?

Retroya geri dönüş. İlk olarak eve polaroid fotoğraf makinesi mi almalı yoksa pikap mı?


05 Ocak perşembe günü Etiler Alkent'in içindeki yenilenen Wings Cinecity sinemalarında "New Year's Eve" filmi gösterimi ve Vox isimli restoranında sınırsız pizza ve şarap keyfi Hillsiderlar için 35 TL. Perşembe günü Zara'nın indiriminde ürün kovalamak yerine sinemada keyif mi yapsam? 

Aldığım yeni yıl kararlarını uygulamaya karar verdim ve işte ilk karar aşaması: Cihangir Yoga mı Yogaşala mı yoksa Mac'de pilates mi? 

Yakında eğitime başlayacak olan Conde Nast yayın grubunun okulunda (www.condenastcollege.co.uk) 10 haftalık "Vogue intensive course in fashion&design" kursuna nasıl yapsam da katılsam acaba?

Dubai'ye yakınlarda gidecek olan varsa lütfen haber versin, bir mağaza buldum internette, insan içindeki herşeyi mi beğenir :) S*uce @ Dubai Mall kesinlikle kaçırılmaması gereken bir mağaza. Bu seneki tatil programıma Dubai'yi mi eklesem?

Bir de Londra'ya giden arkadaşlardan bir ricam olacak, iki tane en fosforlusundan Cambridge Satchel kapıp getirir misiniz rica etsem?

1 yorum:

  1. Ben de seviyorum o çantaları bebek ablam Duabi'ye çok gidiyor bu aralar aklında olsun :)

    YanıtlaSil