Çarşamba, Ekim 03, 2012

Ekim geldi, ortalık hareketlendi...

Ekim ayı gelmesine rağmen arkadaşlarımdan aldığım haberlere göre İstanbul'da yazdan kalma günler yaşanıyormuş. Maalesef New York için aynısını söyleyemeyeceğim. O yüzden lütfen bu güzel havaların tadını benim için de çıkarın :)
  • 03 Ekim Çarşamba gecesi Levent'de Bollywood temalı bir parti ile Bombay Club kapılarını açıyor. Melisa Çakarlar'ın organize ettiği parti için dress code'a uygun olarak Hint giysileri giymeyi unutmayın! Büyük açılış ise 05 Ekim Cuma gecesi Beegee, Doğuş Çabakçor gibi ünlü djlerle gerçekleşecek. 
  • 04 Ekim Perşembe akşamı Lastik Pabuç Koşu Teşkilatının Runistanbul'dan önceki son koşusu var. Ama koşu öncesi sanata doyacaksınız. Saat 20.00'de Galata'daki mağazada başlayacak olan etkinlikleri kaçırmayın.
  • 06 Ekim Cumartesi günü Topshop Suadiye Mağazasında ünlü blogger Styleboom sizlerle buluşacak ve yeni sezon trendlerini anlatacak. Katılım sınırlı o yüzden linke tıklayarak gerekli bilgileri bulabilirsiniz. O kadar gitmişken Topshop'dan bir iki tane de birşey alıp gardrobu tamamlarsınız artık.
  • Harvard Business Review'in Türkiye editionı yayın hayatına başladı. Duyanlar duymayanlara söylesin!
  • Filmekimi başladı, biletlerinizi aldınız mı?
  • Pişi Breakfast&Burger adını duyduğumda bile ağzımı sulandıran bir yer. Beşiktaş Çarşısı'nda hem klasik kahvaltı edebileceğiniz hem de çeşit çeşit pişi tadabileceğiniz bu restoran İstanbul'a dönüşte ilk durağım olacak o kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder