Perşembe, Ekim 18, 2012

İstanbul'da bu hafta vol.543

Soğuk New York'dan sıcak İstanbul'a merhaba :) İki gündür hasta olmamak için çabalıyorum, buranın ayazını bilenler bilir. Bir de bütün gün sokaklarda gezince insanın bünyesi error verebiliyor. Ama hemen vitaminlerimi aldım çünkü cumadan itibaren İstanbul'dan arkadaşlarım geliyor ve neredeyse 3 hafta boyunca onlarla beraber New York'un altını üstüne getireceğiz. O yüzden önümüzdeki iki hafta size yazmazsam kızmayın.
  • 18 Ekim Perşembe günü yani bugün W Lounge Asmallworld'un tanışma partisi var. Geçen sene açılan Odakule'deki Rehab'de Nihat Odabaşı My Piyasa'da ise "Bugün ne giysem?"den Hakan Akkaya djlik yapacak.
  • 19 Ekim Cuma gecesi Londralı müzisyen Darren Foreman ya da bilinen ismiyle Beardyman, İstanblue'nun katkılarıyla Babylon'da sahne alacak.
  • 20 Ekim Cumartesi günü saat 15.00 ile 19.00 arası Anjelique'in djlerinden Kerem Önger'in çalacağı Beach Brunch Party ile güne başlayabilir, akşamında ise yenilenen dekorasyonuyla kış sezonunu açacak olan Mojo'da Jukebox'ı dinleyebilirsiniz.
  • 27 Ekim Cumartesi günü Radio Oxigen Som Sistema Parti serisinin ilki Urban Bug Lounge'da gerçekleşecek. 
  • İstanbullular Hayal Kahvesi ve Laduree'nin kapanmasının üzüntüsünü yaşarken, şehire yeni yerler eklenmeye devam ediyor. Ortaköy'de açılan ve her gece farklı bir eğlence sunan Magazinne Club, Beyoğlu Tom Tom sokakta açılan ve Vietnam mutfağı severlere ilaç gibi gelecek Cochine, burger severler için İzi Burger ve özellikle pazar brunchları için en yeni şubesini Etiler'de açan Maria'nın bahçesi İstanbul'un yenilerinden.
  • Tabi yeniler diyince İstinye Park'ta Louboutinworld'un açıldığını söylemeden geçmek olmaz! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder