Çarşamba, Ocak 16, 2013

Her genc kizin ruyasi artik KitchenAid!

Eskiden "Her genc kizin ruyasi, Zetina dikis makinasi" diye bir soz vardi. Sanirim dikis makinasinin reklamindan alinti bir soz, ama pembe panjurlu ev gibi kadinlarin hayallerini susluyordu heralde o zamanlar. Sonrasinda cesit cesit beyaz esya markalari hayatimiza girdi, mutfak robotlari, ankastre urunler, cift kapili buzdolaplari ve sonra da gelecek planlarimizi susleyen Gaggenau urunler. 

Simdilerde diger kadinlari bilmem ama benim hayallerimi susleyen mutfak urunleri Smeg buzdolabi ve Kitchenaid mikserden ibaret. Smeg buzdolabi ile ilgili dusuncelerimi daha onceki postlarimda okuyabilirsiniz. Bugunku konumuz ise Esse'ye her gittigimde icimin eridigi, ne ise yaradigini bile tam bilmedigim, tipine bayildigim Kitchenaid mikser. 

Maalesef bu guzel urun Turkiye'de bir mikser icin gereksiz pahali, Amerika'da ise neredeyse her evde bulunan ya da bulunabilecek bir urun. Hatta benim bir tanidigimin alip bavul ile Turkiye'ye tasimisligi bile var, dusunun kadinlardaki Kitchenaid takintisini.

Diger mikserlerden farkli bir ozelligi var mi bilmiyorum ama eminim bu mikserle (ozellikle kirmizisiyla) cok guzel pancakeler, cookieler, ekmekler yapilir; sonra da afiyetle yenir.

Esse magazasi gorevlilerinden ogrendigim kadariyla Kitchenaid urunleri bayramdan bayrama indirime giriyormus. Almak isterseniz bilginiz olsun.


2 yorum:

  1. Bunun tepesindeki cikintiya bir suru ayri satilan alet baglayip meyve sikabiliyor, sebze dograyabiliyor, makarna yapabiliyorsun. Suradan gorebilirsin: http://www.shopkitchenaid.com/

    YanıtlaSil
  2. Eğer almayı düşünüyorsan www.cafemarkt.com dan alabilirsin sadece beyaz rengi var ama Esse de pembesi 1999 TL Cafemarkt da beyazı 1243 TL renk için bu kadar fark ödemek saçma geliyor bana tabi hala ben de karar vermiş değilim

    YanıtlaSil