Salı, Şubat 19, 2013

Bu hafta İstanbullular çok yoğun!

Yapılacak bir sürü ıvır zıvır iş ve uykucu bir Billur varken, herşeye yetişmek çok zor. Her ne kadar kabul etmek istemesem de 9-6 çalışma düzeni kesinlikle insanın hayatını da düzenliyor. Siz bu düzenden sıkıldıysanız ve bu hafta boş zamanlarınızda neler yapacağınızı düşünüyorsanız, önerilerimi aşağıda bulabilirsiniz. Bu arada yeni bir proje üzerinde çalışıyorum, yakında çok daha interaktif bir şekilde yeni mekanlardan haberdar olacak ve hatta anlık olarak öneri bile isteyebileceksiniz. Takipte kalın!
  • Bu akşam 'Birşey yapalım ama Corridor baydı' diyenler W Lounge'daki Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy'un ev sahipliğini yaptığı Kings&Queens partiye ya da Sess'de Serhan Sokulgan'ın çaldığı salı partisine katılabilirler.

  • Yarın Galatasaray-Shalke maçı olduğunun farkındayım ama belki sonrasında birşeyler yapmak isterseniz Asmallworld.com üyeleri bu hafta Anjelique'de buluşuyorlar. Çarşamba akşamı 19.30-23.30 arası gerçekleşecek olan etkinlik için hemen üye bir arkadaşınızdan davetiye kapın. George's Hotel'dekini kaçırmıştım, bunu artık kaçırmam. :)

  • Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez'in geçtiğimiz ay açtıkları ve büyük ilgi çeken Nişantaşı'ndaki mağazaları Room'da 22-23-24 Şubat günlerinde indirim günleri var. Eğer ünlü Türk tasarımcıların kış sezonu ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz, bu günlerde Room'a kesin uğrayın.

  • GastroClub, birçok restoranda çeşitli fırsatlar ve indirimler sunan ve üyelik sistemiyle çalışan bir kart. Bunun dışında erken rezervasyon, şoför hizmeti gibi ekstralar da cabası. Hemen üye olmak için linki tıklamanız yeterli.
  • Cuma akşamı 19.00-22.00 arası Ali Emir Tapan'ın Perfect Day isimli sergi açılışı için Galerist'e uğramayı unutmayın. Sonrasında ise Saint&Swing partisi için doğru Cezayir'e...Detaylar için linke tıklayın. 
  • Son zamanların en popüler mekanlarından biri olan Raika'da önümüzdeki bir ay boyunca her cuma akşamı Chivas Jazz geceleri yaşanacak. Bu hafta sahnede Birsen Tezer var. Hem Raika'nın lezzetli yemeklerini tatmak hem de harika manzara eşliğinde caz dinlemek için süper bir fırsat.

  • Borusan Müzik Evi'nde bu gece Tortoise, yarın gece Beş, perşembe gecesi ise favorim Sabu Toyozumi + Batur Sönmez ve Burçin Elmas Trio'su sahne alıyor. 
  • Haftasonu Galata civarında İstanblue konser ve etkinlikleri, Hilton İstanbul Convention&Exhibition Center'da ise alldesign'13  olacak. Size yoğun bir hafta demiştim!
  • Tabi arada acıkırsınız diye düşünüyorum, benim gibi sadece kahve ve içki ile yaşamıyorsunuzdur tahminimce. :) Bu durumda 8istanbul Eatery&Bar'ın hem ortamını hem de pancarlı risottosunu ve Adahan Hotel'in üst katında yer alan Cachi restoranın ricottalı ve ıspanaklı çıtır pidesini kesinlikle seversiniz. 
  • Hafta sonu kahvaltısına farklı bir yer arayanlara denemedilerse Beşiktaş Çarşı'da yer alan Bulgar Pando'nun yerini önerebilirim. 1895'den beri hizmet veren bu küçük ve salaş restorandaki kahvaltının ünü New York Times ve Wallpaper okuyucuları tarafından bile duyuldu. Ama kahvaltıyı ille de evde yaparım diyenlerdenseniz o zaman Vakko'nun çıkardığı reçelleri denemelisiniz.
  • Şehrin en trend barı ise Asmalımescit'de Gönül Sokak'da yer alan Alex'in barı. İstiladan önce görün, yakında orası da tükenir benden söylemesi. :)
  • Babylon ve Indigo'nun bu haftaki etkinliklerini ise aşağıda bulabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder