Pazartesi, Aralık 02, 2013

Aralık geldi, İstanbul şenlendi! :)

Ve Aralık! 2013'ün bu son ayında partiler, lansmanlar, sample sale'ler tavan yapmış durumda. Hem bu hareketlilik için, hem de 2014'e az kaldığı için çok sevinçliyim. Sonu çift sayı ile biten yılların daha güzel geçtiği yönünde saçma bir inancım var, umarım 2014 yüzümü kara çıkarmaz. :)
  • Öncelikle bu haftanın etkinliklerinden başlayalım. 03 Aralık Salı günü Four Seasons Hotel Bosphorus'da Bonubon.com'un düzenlediği sadece bir gün sürecek olan Yılbaşı Alışveriş Şenliği sabah 10.30'da başlıyor, akşam 21.00'e kadar devam ediyor. Birbirinden ünlü markaların katılacağı şenliğin diğer bir güzel yanı da kapı giriş ücretlerinden elde edilecek gelirin Darüşşafaka Cemiyet'ine bağışlanacak olması. Bravo!

  • Salı gecesi ise İstanbul'un cool insanları iki parti arasında mekik dokuyacak. Garaj İstanbul'da oyuncu Fırat Çelik 'Cult Film Club' partisine ev sahipliği yaparken, La Boom'da saat 20.00 de başlayacak olan Sami Savatlı'nın Sleep isimli sergi açılışı, 22.00'de after party ile devam edecek. Sami Savatlı bu sergisi için Merve Boluğur, Rüzgar Çetin, Derya Şensoy gibi 14 ünlü ismi uyurken fotoğrafladı.
  • 04 Aralık Çarşamba günü Lütfü Kırdar'da Elif Cığızoğlu'nun 2014 Couture defilesini izleme şansı bulacağız.
  • 06 Aralık Cuma gecesi ise başka bir moda etkinliği Elle Style Awards Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek. After party ise 07 Aralık Cumartesi gecesi Cipriani Billionaire'de olacak.
  • Cuma gecesinin diğer bir programı ise Nublu'da performans sergileyecek olan Brooklyn Funk Essentials Dj Set. 
  • 07 Aralık Cumartesi gecesi caz dinlemek isteyenleri 'İlhan Erşahin's İstanbul Sessions' için Babylon'a, ölüm yıldönümünde John Lennon'ı anmak için Allen Hulsey ile BKM Mutfak'a, değişik bir müzik deneyimi için ise İstanbul Modern'e alalım. Evet yanlış okumadınız, İstanbul Modern ilk defa bir müzik festivaline ev sahipliği yapıyor. Red Bull Music Academy Radio Festival cumartesi günü İstanbul Modern'de iki farklı sahnede birbirinden ilgi çekici gruplara yer açıyor.

  • Sıra geldi İstanbul'un yenilerine: Karaköy'de kahve içip alışveriş yapabileceğimiz en güzel mekanlardan biri Alles, İstanbul'da güzel suşi arayanları tatmin edecek olan Sushimoto, henüz deneyemediğim ama adını çok sık duyduğum karşının kahvecisi Drip Coffeeist ve İstinye Park pazar yerinde yeni açılan, Le fırın'ın tatlılarıyla aklımı başımdan alan İstinye Kahvecisi. Hepsini mutlaka deneyin, pişman olmayacaksınız. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder