Çarşamba, Aralık 11, 2013

İstanbul'da bu hafta vol.547

En sevmediğim havalara gelmiş bulunuyoruz! Kar ve yağmur benim kabusum, çünkü gezmeme engel oluyorlar. :) Yine de bu haftanın etkinliklerini yazıyorum, hava müsade ettiği sürece sokaklarda fink atmaya devam.

  • Bugünün gündüz aktivitesi, Addresistanbul'da Mika-der yararına gerçekleşecek olan yılbaşı kermesi. Sabah 10.00'da başlayacak olan kermese, çok sayıda marka destek oluyor. 

  • Gece ise davetiye bulursanız Four Seasons Bosphorus Hotel'de GQ dergisinin Men of the Year etkinliğine katılabilir, ya da W Lounge'da Murat Tokuz eşliğinde eğlenebilirsiniz. Nu Pera'nın yenisi Pop'da ise Mr.Strange R&B ve Hip-Hop ezgileri ile ziyaretçilerinin içini ısıtmayı hedefliyor.

  • Aralık ayı boyunca cuma geceleri çok yoğun! Vida'nın klasikleşen Happy Hour'u yeni mekan R2D2'de 19.00-24.00 saatleri arasında; bir içki alana bir tane bedava. Aynı gece canlı jazz müzik dinlemek isteyenler Pera Palace'daki Orient Bar'a; sıcak şarap diyenler ise Backyard'a!



  • Sıra geldi İstanbul'un yenilerine… Kalamış'taki Wyndham Otel'in içinde açılan Bodrum Türkbükü'nün meşhurlarından Fidele, Talimhane'de yeniden açılan gay bar Neo, eski Ghetto'nun yerinde  Kafe Pi'cilerin açtığı Hypnos. Hepsi yeni, hepsi denenmeli :)
  • Veee en güzel haberi en sona sakladım! Sonunda Eataly açılıyor! 16 Aralık pazartesi büyük gün!

1 yorum: