Pazar, Eylül 08, 2013

En hip şehirlerde en hip mekanlar!

Sonbaharın gelmesi ile beraber, güneyde yapılan tatiller yerini yurtdışı kaçamaklarına bıraktı. Sizleri Londra, Paris, Ny ve Roma'daki en son açılan havalı mekanlar ile tanıştırmak isterim. İster moda haftası için, ister 3 günlük haftasonu kaçamağı için, isterseniz de ekimdeki uzun tatil için gitmiş olun, aşağıdaki yerlere göz atın; pişman olmazsınız. 

Londra

Londra'da gece hayatı şehrin dışına çıkıyor. Bricklane Market'ten sonra şimdi de Shoreditch şehrin yükselişe geçen bölgesi. Bölgenin yıldızı ise 1905 yılında inşa edilen eski bir binanın içinde açılan Tramshed. Mekanın ortasına yerleştirilmiş dev inek heykeli en çok turistlerin ilgisini çekerken, çeşit çeşit soslarla sunulan tavuk ve et seçenekleri herkesin ağzını sulandırıyor.



Roma

Endüstriyel dekorasyonlu restoranları seviyorsanız, Roma'daki Kook'u da seveceksiniz. Cam bölmedeki zeytin ağacı, restoranın geneline hakim olan metal, çelik ve beton dekorasyon ile tezat oluşturuyor.

























Paris

Hotel Edgar, Paris'te açılan 12 odalı yeni butik otel. Her odanın farklı bir ismi ve ruhu var. Ünlü tasarımcılar ve sanatçıların elinden çıkan odalar tasarımcılarının ruh halini yansıtıyor.






New York

New York'a gidip de eski filmlerdeki gibi bir akşam geçirmek isterseniz, Casa Lever'a uğramalısınız. Muhteşem dekoru ve lezzetli kokteylleri ile gelenleri büyüleyen bu mekan, birileriyle tanışmak için de ideal.



Kahvaltı için ise  Brooklyn'deki Butcher's Daughter'a uğrayıp meyve sular ve smoothieleri denemelisiniz.


Perşembe, Eylül 05, 2013