Salı, Aralık 02, 2014

Aralık mı geldi?! Bu hafta ne yapacağız o zaman?

Havanın bu karanlığında uyumak dışında bir şey yapmak kimsenin içinden gelmiyor, o yüzden bana göre en güzeli evi süsleyip, yılbaşı şarkıları eşliğinde kitap okumak. Yine de her daim gezmek isteyenleri unutmuş değilim, bu haftanın en güzel etkinliklerini onlar için yazıyorum. :)
  • Salıların yeni favorisi Abdi İpekçi'de açılan Pop Cocktail. Birbirini tanıyanların kavuştuğu adresin arkasında Tolga Sezgin ve Can Soylu var. Salı için diğer bir seçenek ise Avlu Ocakbaşı'ndaki Sezen Aksu gecesi. Rakının yanında en iyi minik serçenin şarkıları gider zaten.
  • Hepsi Hikaye ekibinin Dem Bebek'de düzenlediği sinema gecelerinde bu çarşamba, Béla Tarr filmlerinden Almanach of Fall gösterimi gerçekleşecek. Saat 19.00'da başlayıp iki saat civarında süren film seyrinin ardından beraber gerçekleştirilecek film okuması elbette yiyeceksiz ve içeceksiz düşünülemez. Gösterimin katılım bedeli 50 TL. 
  • Ağzımı sulandıran etkinlik Muse Istanbul'dan geldi. Bir arkadaşımın projesi olan Yeme İçme İşleri yeni denemelerle karşımızda. Bu seferki etkinlikte farklı karakterde biralar ile yepyeni ekmek arası, ekmek üstü ve ekmek banmalı lezzetler var. Bira hikayeleri memleketin tek Bira Sommelier'i Çağdaş Öngen'den, müzikler Petra Roasting Co. playlistinden, mekan bir kez daha Muse Kolektif Dükkan, tarih 04 Aralık Perşembe 19.00...Yeme, içme ve eğlenme size kalmış...
  • Bant Mag. ekibi sizi 10. doğum gününe davet ediyor. Bugüne kadar Bant ve Bant Mag. sayfalarında kendini anlatmış Baba Zula, Dandadadan, Gaye Su Akyol ve Norrda 04 Aralık akşamı Babylon sahnesinde olacak. Bant Mag. ayrıca gecede Vans kaykay ekibinin Türkiye turnesinin kısa filmi Tour by VANS II’nin de prömiyerini izleyicilerle paylaşmanın heyecanın yaşıyor. 
  • 05 Aralık Cuma günü Cihangir Yoga, İstinye'de "Anny Fodor ile Sağlıklı Yemek Trendleri ve Yemek Atölyesi" var. Son dönemde iyice yaygınlaşan ve trend olan sağlıklı yiyecek ve içeceklerin yapımını öğrenebilir, yaptıklarınızı tadabilir, malzemeler edinebilir ve evinize götürebileceğiniz tadımlıklar alabilirsiniz. 
  • Şehrin yenilerinde bu hafta; Karaköy'de hem butik hem cafe hem de galeri olarak açılan No Vacancy; Teşvikiye'de dilim pizza satan New Yorker Pizza ve Reşitpaşa'da açılan Amanda Bravo var.
  • Instyle Home editörleri ile "Evlilik ve Hediye Listesi" önerilerinin paylaşılacağı Crate&Barrel "GiftandStyle" etkinliği, 06 Aralık Cumartesi 14:00-17:00 saatleri arasında Akasya Acıbadem Crate&Barrel mağazasında.
  • Pazar günü Juno'daki Garage Sale'den alışveriş yapabilir, ya da Eataly'de her pazar gerçekleşen taze makarna atölyesine katılabilirsin. Para harcamak mı kilo almak mı? Seçim senin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder