Cuma, Aralık 26, 2014

Veee geldik 2014'ün son haftasına...

Veee geldik 2014'ün son haftasına. İki haftadır süregelen erken yılbaşı kutlamalarından haliniz kaldıysa, ya da benim gibi 39 derece ateşten muzdarip değilseniz haftasonu sizi aşağıdaki etkinliklere alalım.

  • Bu yıl ilki düzenlenen İstanbul Coffee Festival bugün Karaköy'deki Galata Rum Okulu'nda başladı. İstanbul'un önde gelen nitelikli kahve dükkanları ve bir sürü ilgi çekici etkinlik sizi bekliyor.

  • İstanbul dedikodularında bu hafta Lokanta Maya'nın Mart ayı itibariyle IKSV binasındaki X restoran yerine açılması ve Londra'daki Pizza East'in W otelin alt katına açılaccak olması var.
  • Haftasonunun diğer bir etkinliği ise gelenekselleşen Souq. Kışa dair herşeyin bulunabileceği Souq'un bu ayki konukları arasında ilgi çekenler; Gastronomika'nın turşu ve kurutmaları, Muse Gallery Shop, Dank!ın mobilyaları, Korean Fusion Tacos ve ayrıca Blank Mag yılbaşı çekilişi..
  • Spor meraklıları için güzel haberler var. D-Gym Etiler'de yeni merkezini bu hafta itibariyle açtı, gezdim gördüm. Ben orada spor yapmam, yaşarım :) Diğer bir yenilik ise Maslak'daki Urbanspinners. Adından da anlaşılacağı gibi spinning odaklı merkez, hızlı bir şekide spor imkanı sağlıyor. 
  • Maslak demişken, son günlerde oldukça hareketlenen semtte ardı ardına lifestyle yerler açılmaya başladı. Metronun hemen çıkışındaki Orjin binasında açılan Hub Food ve Chop Story'den sonra yakında Şişhane'den tanıdığımız Gram aynı binanın girişine açılacak. Biraz ileride inşaatı tamamlanan Deloitte binasının altına ise pizzacı, kahveci, kitapçı Prototype No1 diye çok tatlı bir yer açıldı. 
  • Bu arada Nişantaşı Akkavak Parkı'nda 10 Ocak'a kadar kalacak olan pazardan tüm organik ve yerel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder