Perşembe, Ocak 22, 2015

Bu hafta İstanbul müzik dolu!

Yine bu kadar koşturma arasında ocak ayının yarısından çoğunu tamamladık, darısı soğuk şubatın başına :) Bu hafta daha çok müzik ağırlıklı etkinlikler var, umarım siz de zevkinize göre birşey bulursunuz aşağıdakiler arasından...
  • İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde düzenlen !f music'in kapıları dört yıldır olduğu gibi !f İstanbul'dan önce aralanıyor ve şehre müzik doluyor. !f music, 1890 co-sponsorluğunda gerçekleşecek Açılış Partisi ile başlıyor. Ah! Kosmos canlı setiyle sahneyi önceden ısıtacak, ardından gecenin ev sahibesi Emika kışkırtıcı sesi ve DJ setiyle izleyenleri büyüleyecek. Ana sahneyi hazırlama görevi ise Just D'de... Gece boyunca arka odada da müzik susmayacak Ece Özel ve Candaş Baş ile gece sabahın ilk ışıklarına dek sürecek. Parti 23 Ocak Cuma gecesi The Hall'da.

  • Dünyaca ünlü DJ’lerin performanslarını sergilediği partileriyle, eğlencenin yaz-kış hız kesmeden devam ettiği Anjelique, #WorldClassExperience kapsamında 23 Ocak gecesi Hollanda’nın ünlü elektronik müzik grubu Chocolate Puma'yı ağırlıyor.
  • Suma Han’da heyecan verici yeni bir oluşum! Şehrin göbeği Karaköy’de moda, kampanya, editorial ve ürün çekimleri için profesyonel çözümler sunacak olan yeni stüdyo Studio Suma’yı keşfetmeniz ve etkinlik alanının baştan sona yenilenmiş haliyle tanışmanız için 24 Ocak Cumartesi gecesi Karaköy'e bekleniyorsunuz.
  • Two Door Cinema Club dj setiyle KüçükÇiftlik Park'a geliyor! İstanbul'un önde gelen house DJ'lerinden Kaan Düzarat ve geçtiğimiz yıl Tokyo’da düzenlenen RedBull Music Academy’de Türkiye’yi temsil eden Ah!Kosmos’un yer alacağı etkinlik 24 Ocak Cumartesi akşamı %100 Müzik kapsamında KüçükÇiftlik Park'ta kurulan dev mobil salonda gerçekleşecek.
  • “Kanyon’un Caz Hali” konser serisi yılın ilk konseriyle caz severleri ağırlamaya hazırlanıyor. 25 Ocak Pazar günü 17.00-19.00 saatleri arasında Kerem Görsev’in evsahipliğinde ünlü sanatçı Deborah Davis’i ağırlayacak.
  • Pazar akşamının diğer bir etkinliği de Allen Hulsey'nin Cihangir Geyik Coffee Roastery & Cocktail Bar'da sahne alacak olması. 
  • Şehrin yenilerinde bu hafta; Teşvikiye'de açılan Gravité Coffee var. Kapananlarda ise Floripa ve Kanyon'daki Konyalı. :(
  • Pasta severlere güzel haber, çok yakında Le Fırın Hisarüstü'nde yeni yeriyle hizmette olacak. Bir diğer güzel haber de, Topağacı'nın Juice barı Level Up'ın paket servise başlamış olması. 
  • 5 kez Grammy'e aday gösterilen ve tüm dünyada 20 milyondan fazla album, 17 milyon single satan son jenerasyonun en özel seslerinden biri, büyülü sesiyle eşsiz James Blunt 27 Şubat'ta Ülker Sports Arena'da! 2015'in unutulmaz konserleri arasına girecek bu muhteşem konserin biletleri satışa çıktı bile!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder