Çarşamba, Ocak 14, 2015

İstanbul'da bu hafta vol.422

Kardı, kıştı derken herkese bir rehavet çöktü. Bu aralar etkinliklerden çok, geri dönen dizilere ve spor aktivitelerine ilgi duyuyorum :) Yine de siz gezmek isterseniz, öneriler aşağıda.
  • Türk sanat müziğinin rockla kucaklaştığı albümü "Develerle Yaşıyorum" ile büyük bir çıkış yapan Gaye Su Akyol, 16 Ocak Cuma günü Babylon’da sahne alıyor. 
  • Aynı gece, repertuarlarında D.Reinhardt besteleri ve 1920-30'ların caz standartlarına yer veren grup Flapper Swing Nublu İstanbul'da.
  • Pera Film yeni yılın ilk programında, kahve ve etrafındaki gizemli kültürün sinemadaki hikâyelerinden bir seçki sunuyor. Kahve Bahane, Sinema Şahane adlı film programı kurmaca uzun metrajlı filmler ve belgeseller aracılığıyla sinemadaki kahve ve kahve kültürünü ele alıyor.
  • AUVINTAGE Shop&Dance Vol.2 La Boom Emirgan'da! Her ay düzenlenen etkinliklerin ikincisi 17 Ocak Cumartesi Orhan Akgün'ün müzikleri ve leziz atıştırmalıklar eşliğinde La Boom Emirgan'da. 

  • Kitchen Guerilla, geçtiğimiz hafta sonu Karaköy'de yaptığı etkinlikten sonra İstanbul’daki bir sonraki kaçırma operasyonunu 18 Ocak Pazar akşamı Kuzguncuk Balıkçısı’nda gerçekleştiriyor! 18 Ocak akşamı Guerilla tarzı bir deniz ürünleri ziyafeti yaşamaya hazır olun!
  • Şehrin yenilerinde bu hafta Emirgan'daki Espresso Lab, Karaköy'deki Mums'a komşu İtalyan restoranı Paps, Etiler Uçaksavar'daki Piccolo var. Karaköy Fosil ise Galataport projesinin start alması sebebiyle kapılarını kapadı. Yakın zamanda Karaköy'de farklı bir lokasyonda hizmet vermeye başlayacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder