Perşembe, Şubat 26, 2015

Bu hafta İstanbul'da neler oluyor? Vol.410

Yine hasta olduğum ve gezemediğim bir hafta...Havalar ısınmadan bana rahat yok sanırım, ama siz benim yerime de gezin ;)

  • Bu akşam Kenzo'nun Beymen Zorlu Center'da açtığı Pop-Up Store'u Blank Mag partisiyle kutluyoruz. Müzikler Joana Kohen'den.
  • Dünyada pek çok restorana baskın yaparak mutfaklarını işgal eden ve restoranın şefi ile birlikte misafirlerine Guerilla reçeteler sunan Kitchen Guerilla, İstanbul'daki yeni operasyon konsepti ve menüsüyle cuma akşamı Kydonia’da olacak.   
  • Farklı bir deneyim yaşamak isteyenler, bu hafta sonu St.Antuan Kilisesi’nde gerçekleşecek olan Gevende konserini kaçırmasın! Detaylar için tıklayın.
  • İstanbul'daki Hard Rock Cafe'ye henüz yolunuz düşmediyse bu cuma akşamı denemek için doğru zaman olabilir. 
  • Cuma gününün en çok beklenen etkinlikleri ise, 5 Grammy adaylığı bulunan, son jenerasyonun en büyülü seslerinden James Blunt konseri ve Babylon'daki Nu-disco sahnesinin aranılan ismi Aeroplane performansı!
  • Geçen yaz Hotel Les Ottomans'da Park Şamdan&The Bar'ı açan Emre Ergani ile Ersoy Çetin, otelde Jazz&More adını verdikleri ikinci mekanlarını hayata geçirdiler. Her salı Aykut Gürel and Friends: Jam Sessions, her cuma Serhat Kılıç ve her cumartesi İlhem Khodja'nın sahneye çıkacağı mekanda, ayda bir de dünyaca ünlü bir caz sanatçısı ağırlanacakmış.
  • Bu hafta sonu Raffles İstanbul Zorlu Center Hotel'in içinde yer alan Arola Restaurant'ın sahibi Michelin yıldızlı şef Sergi Arola'dan elinden çıkacak birbirinden lezzetli yemekleri tadabilir ya da düzenleyeceği workshoplara katılabilirsiniz. Detaylar ve rezervasyon için (0212) 924 02 00 numarayı arayabilirsiniz.
  • Çin yeni yılı İstanbul'da ilk defa konsept bir partiyle Shangri-La Bosphorus, Istanbul bünyesinde kutlanıyor. Çin geleneklerine göre şansın ve bereketin sembolü olan altın paralar, 28 Şubat akşamı işinizi şanstan bir adım daha ileriye götürüyor. Shangri-La Bosphorus barmenlerinin o geceye özel hazırlayacakları egzotik kokteyllerin yanında verilecek altın paralarla, gece sonunda yapılacak çekiliş sonucunda çeşitli hediyeler sizi bekliyor.



  • Rave Mag ve NOW. ortak meyvesi "Bean Beat Bite" dizisi, sizi pazar dinginliğini halka arz etmeye çağırıyor. Kentin yeni fenomeni olan 3. dalga kahve kültürünün temsilcisi kahve dükkanlarını kendine mesken edinecek olan #BeanBeatBite, Mart ayını Nişantaşı MOC ev sahipliğinde karşılıyor. Bu pazar gününün müzikal konukları ise elektronik müziğin Türkiye'deki öncülerinden Murat Uncuoglu ve Soner İnce. 


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder