Çarşamba, Şubat 04, 2015

İstanbul'da bu hafta vol.713

Biraz yağmur, biraz uyku, biraz Oscar'a aday filmler derken günler geçiyor. Bu haftanın etkinlikleri aşağıda...
  • Caz Müziğin Altın Çağı 04 Şubat Çarşamba gecesi Mama Shelter'da hayat buluyor. Swing Istanbul, cazın en çılgın çağının yaşandığı 1920'li yılların esintisini, Mama Shelter'a taşıyor. Dileyenlerin dönem kıyafetleriyle katılacağı partide 1920’lerin flapper elbiseleri, geniş pantolonları ve şapkaları geceye renk katacak. DJ Nazlı partiyi kimsenin oturmak istemeyeceği bir boyuta taşıyacak. 
  • After Work Party, 05 Şubat Perşembe akşamı Billionaire Club'da gerçekleşiyor. Farklı sektörlerden, farklı şirketlerden yeni yüzler görmek isteyenler After Work Party'de bir araya geliyor.
  • Son iki yazdır Orange Date ile bize şahane günbatımları yaşatan Vesvese ile birlikte, sonsuz günbatımı ruhu bu Perşembe gecesi Minimüzikhol'e taşınıyor. Üstelik geçtiğimiz yaz Suma Beach'te sağlık sorunları nedeniyle dinleyemediğimiz Acid Pauli'nin sahnesiyle.
  • Danimarkalı dream-pop grubu Sleep Party People 05 Şubat Cuma gecesi Garanti Caz Yeşili kapsamında IKSV Salon'da.
  • Hafta sonu yaratıcılık dorukta. 07 Şubat Cumartesi günü Kolektif House'da gerçekleşecek olan Creative Coffee Istanbul Vol.1'ın konuğu tipografi konusunun uzmanı Onur Yazıcıgil. 08 Şubat Pazar günü ise der Liebling ile Karaköy`deki Mae Zae Life Store`da buluşup en güzel kelimeleri bilekliklere işlemek ister misiniz? 
  • Black Sunday, ikinci satış etkinliğini Valentine's Day temasıyla 08 Şubat Pazar günü Old Java-Galata'da, 12-19 saatleri arasında gerçekleştiriyor. @kucukmartha'nin reçelleri, @ttkesifte'nin yastıkları, @gulbibher'in organik sabunları ve ikinci el kıyafetleri, @mojabuka'nin tasarım tabakları, @nataliebourbonshop'un aksesuarları ve @harbiyiyorum'un kurucusu Salih Seçkin Sevinç 'Her Şeyin Başı Blog' adlı ikinci kitabı Black Sunday'de olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder