Cuma, Mayıs 29, 2015

İstanbul'a yaz geldi, yeni yerler açıldı!

Geldi, geliyor derken bir bakmışız Haziran olmuş :) Güneye inmeden önce son gezmeler, tadını çıkarın...
  • Ortaköy'de MacFit'in içinde açılan Soho, sportif gurmeler için sağlıklı menüsüyle cezbedici bir yer olmuş. Tatil öncesi sağlıklı beslenmeye saranlar mutlaka denesin.
The Gourmand Galata
  • Cecconi's 4.şubesiyle Soho House İstanbul 'un bahçesine açıldı. Ev yapımı makarnalar, deniz ürünleri ve Kuzey İtalya yemekleri ile meşhur mekan, özellikle brunch için tercih ediliyor.
  • La Boom'un üst katındaki Teras Emirgan açıldı. Menüsündeki tadımlıkları yerken manzara karşısında keyif yapmak isterseniz doğru adres.
  • Soho House'un en yeni mekanı Pizza East, Londra ve Şikago'dan sonra W Hotel İstanbul'un girişinde bu hafta açıldı ve denenecekler listemde ilk sıraya oturdu. Özellikle lazanyalarını öve öve bitiremiyorlar, benden söylemesi.
  • Serdar-ı Ekrem Sokak'ta açılan The Gourmand Galata'nın şirin vitrinini gördünüz mü?
  • Harvey Nichols'ın içinde açılan Sophia Webster Pop-Up Shop'u Haziran ayının sonuna kadar sizde ziyaret edebilirsiniz.
  • Karaköy Bankalar Caddesi’nde eski Sümerbank binasının yerine açılan Vault Karaköy The House Hotel’in terasındaki Kasa Roof Lounge bu yazın popüler mekanlarından biri olacak. 
  • Mykonos'un ünlü Nammos restoranı sonunda Bodrum Mandarin Oriental Hotel'in içinde açılıyor. İnşallah bu sene Nammos'da eğleneceğiz. :)
  • Noma'yı tahtından eden İspanya'nın meşhur El Celler de Can Roca restoranın şefleri dünya turuna çıktı, ağustos sonu gibi de İstanbul'da ziyafet verecekler, hazır olun. Detaylar çok yakında..

Perşembe, Mayıs 14, 2015

Istanbul Guide


Pinterest'de oluşturduğum Istanbul Guide'ı gördünüz mü? 
Pinterest'in yeni özelliği ile harita üzerinde resim pinleyebiliyorsunuz, böylece size yakın yerlerdeki bilmediğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Şehirde moda olan ya da yeni açılan mekanları bundan sonra bu hesaba ekliyor olacağım. Takipte kalın! :)

I'm so excited to share with you my Pinterest board: Istanbul Guide
Pinterest's cool feature lets you add photos to a map, which is really helpful if you just want to find hidden spots near you. I’ll be pinning spots around the city which are in or newly opened.