Perşembe, Ekim 06, 2016

Kahve mi? Dans mı? Nutella mı? :)

Bu hafta hem moda, hem müzik, hem Oktoberfest, hem Fransız tatlıları, hem kahve festivali var!
  • Geyik Coffee Roastery & Cocktail Bar'in ferahlatan kokteylleriyle, Cross Fingers'ın parmak yedirten atıştırmalıklarını buluşturan Kolektif After Work, 6 Ekim Perşembe akşamı 18.30 – 20.00 arası Kolektif House Levent’te. Çıkışında da naif sesiyle brit pop sevenlerin gönlüne taht kuran Lucy Rose Babylon Bomontiada’da dinlenebilir.
  • Güzel müzikler dinleyip, ayaklarınız sızlayana kadar dansedip, egzotik kokularıyla aklınızı başınızdan alacak güzel kokteylleri tatmak için 6 Ekim Perşembe akşamı 21.00’den itibaren 5 Cocktails&More’daki Vintage Cocktail partisini kaçırmayın!
  • Deneysel ritimlerle zenginleştirdiği güçlü bariton vokali bilinen Kwabs, soul akının en yeni seslerinden. Son hiti ‘Walk’ ile sadece YouTube’da 110 milyon izlenmeye ulaşmış, son dönemin en heyecan verici soundtrack’lerinde parmağı olan Kwabs’ın Türkiye’deki ilk performansı 7 Ekim Cuma gecesi 21:30 – 01:30 arası Babylon Bomontiada’da. Aynı gece Klein’da Art Department ile dans fırsatını kaçırmayın!
  • 7-8-9 Ekim tarihlerinde The Populist’te düzenlenecek ‘Oktoberfest İstanbul’ ile özel hazırlanmış lezzetlerin ve müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Menüsünde hamburger, pizzetta ve tütsülenmiş et gibi lezzetler sunan The Populist, bu tarihlerde Oktoberfest’in vazgeçilmezlerinden olan pretzel ve sosis gibi Oktoberfest'e özel lezzetler de sunuyor olacak.
  • "Soul Man" olarak adlandırılan Amerikalı şarkıcı Carlton J.Smith, 7 Ekim'de Eataly – Bar Terrazzo sahnesinde müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.
  • 6-7-8-9 Ekim tarihlerinde KüçükÇiftlik Park’ta üçüncüsü gerçekleştirilecek olan İstanbul Coffee Festival, hacmini, katılımcı sayısını iyice büyütüyor; İstanbul’u bir kez daha kahve kokusu kaplıyor. Cumartesi ve Pazar, gün boyunca, KüçükÇiftlik Park’ta.
  • Şehrin en yenilerinde bu hafta Topağacı’nda geçen hafta açılan ve ilk haftadan mahallenin en popüleri olan Son, Akatlar’da Miyabi’nin sokağında açılan ve mezeleri ile gönlümüzü fetheden Leyla Meyhanesi var.
  • Son zamanların en güzel haberi! Nutella Cafe, Türkiye’de ilk defa 12 Ekim’den itibaren Zorlu Center AVM içerisindeki Eataly’de!
  • Fransa'nın dünyaca ünlü tatlı ve artisanal fırıncılık kültürüne ait lezzetler, İstanbullular ile Fransa Sarayı(Palais de France)'nın büyülü atmosferinde 8 Ekim’de yeniden buluşuyor.
  • Mercedes Benz Fashion Week İstanbul bu sene 11-15 Ekim tarihleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.
  • Her Salı Akatlar’daki Dirty Hands’de 22.00 – 01.00 arası en sevdiğimiz Türkçe Rock klasikleri çalıyor, bizde kokteyllere ve snacklere gömülüyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder