Çarşamba, Şubat 08, 2017

Bu hafta İstanbul'da vol.8217

Hareketli bir haftaya hazır mısınız?!
  • Beymen ve Conde Nast Traveller ortaklığı ile gerçekleşen “CNT Travel Talks” 09 Şubat Perşembe Günü Saffet Emre Tonguç ile 19.00’da Beymen Zorlu Center’da gerçekleşecek. 

  • Asmalımescit’in son kalelerinden 5 Cocktails & More’da her Perşembe gerçekleşen BlackThursday partilerinde R&B ve Hip-Hop klasikleri havalarda uçuşuyor. Bu hafta dans etmeye ne dersiniz?
  • Eğlenceli sahne performansı ve renkli yorumuyla Nil Karaibrahimgil 09 Şubat’ta Babylon sahnesine konuk olacak. Kız kıza bağıra çağıra şarkı söylemek için harika bir fırsat!
  • Ülkemizin en köklü ve başarılı blues-rock’n’roll gruplarından Sahte Rakı, ve blues, caz ve rock müziği harmanlayan Emre Nalbantoğlu; Lokalize serisi kapsamında gerçekleşecek "9'dan Sonra Blues" konserinde 09 Şubat’ta Zorlu PSM Studio’da!
  • 10-11-12 Şubat tarihlerinde Akmerkez'in ev sahipliğinde gerçekleşecek ‘Sevgililere ÖzelHediye Günleri’nde Figaro'S, Jour du Nil, Tukutukum, Rich, Collare, Misela, Atelier Rocca, Askı Deri, Gift For You, Elçin Dağlaroğlu gibi birbirinden seçkin markalardan ZUBİZU'ya özel %10 indirim ayrıcalığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
  • Kendine özgü üslubuyla evrensel müziğe ve özgün projelere imza atan ünlü müzik adamı Aykut Gürel, Aykut Gürel & Friends projesi ile 10 Şubat Cuma akşamı Kanyon misafirleri ile buluşuyor. 80’ler, 90’lar ve günümüz parçalarından hazırlanan geniş bir repertuarın yanı sıra Zuhal Olcay’ın seslendireceği birbirinden güzel, sevgi dolu şarkılar ve şiirlerle Kanyon misafirleri hafızalardan silinmeyen bir akşam yaşayacak.
  • Didem Soydan ve Umut Eker’in aylardır hazırlıklarını yaptıkları Hole Academie isimli concept store sonunda Nişantaşı’nda açıldı. Dükkan ile aynı adı taşıyan markanın ürünlerinin de satıldığı Hole Academie'de farklı tasarımcıların birbirinden ilginç koleksiyonları da yer alıyor. Mağazanın dekorasyonu ise sahipleri kadar eğlenceli.
  • OmarSouleyman, 10 Şubat gecesi yine çılgın bir gece için Babylon sahnesinde!
  • Bu hafta Superjazz W Lounge’da Cuma akşamı İskender Paydaş sahne alırken, Cumartesi akşamı ise İlkyaz Özel evsahipliğinde Studio54 partisi gerçekleşecek.
  • 11 Şubat günü Kilyos'taki Ahali 279’da Kolektif Yoga’nın kurucularından Sibel Güngör ve müzisyen Salih Topuz ile müzikten kalbe, kalpten yogaya doğru bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Sibel’in sevgi temalı, kalp çakrasına odaklanan yoga akışına Salih’in temanın içine işleyen özel seti eşlik edecek. Hemen ardından sizin için özel hazırlanan brunch menüsüyle kalbin yolu mideden de geçecek. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zest İstanbul “My Dream Valentine” temalı alışveriş buluşması ile 11 Şubat Cumartesi 10.00 – 19.00 saatleri arasında Raffles İstanbul Zorlu Center’da.
  • Renk ustaları Tuğba Hacısüleymanoğlu ve Renan Kaleli, jazz ustalarından Cenk Sökmen ve Art İstanbul ile aynı platform da buluşuyor. 11 Şubat’ta Topaz İstanbul’da gerçekleşecek bu sanat dolu geceye tüm sanat severler davetli.
  • 11-12 Şubat günleri sabah 11:00’da başlayıp akşam 21:00’a kadar devam edecek Suma Vintage Bazaar’da Galata’nın sevilen vintage dükkanı Eleni Vintage’ın seçtiği özel parçalardan oluşan zengin bir koleksiyon konuklara sunulacak. Bunun yanında el yapımı tasarım objeleri ve sanat eserleri, farklı damak zevklerine hitap eden yeme içme alanları, sokak müzisyenleriyle mini konserler de etkinliğe renk katıyor.
  • Şehrin en yeni mekanlarında bu hafta; menüdeki herşeyin kasede sunulduğu Teşvikiye’nin yenisi Kase No.16; eğlenceli dekorasyonu ve canlı caz müziğin eşlik ettiği haftasonu kahvaltıları ile Ortaköy’ün gizli hazinesi Borgo Kitchen+Bar; menüsündeki waffle, krep, pancake ve dondurma ile rüyalarımı süsleyen Topağacı’ndaki Mr.Burry Waffle&More var.
  • Gençleşmenin ve genç kalmanın sırlarını öğrenmek için 12 Şubat Pazar günü SuB Karaköy Hotel’in teras katında alanında uzman Petek Erim'in gerçekleştireceği workshopa katılmanız yeterli. Evinizde kolayca uygulayabileceğiniz egzersizler ile yüz yogasının inceliklerini öğrenip, hücre yenileyici buğday çim suyu ikramı ile tazelenebilirsiniz. Workshop sonrasında ise keyifli bir brunch size bekliyor.
  • Kentin fenomeni 3. dalga kahve kültürünün temsilcisi kahve dükkanlarını kendine mesken edinen Bean Beat Bite, bu Pazar 52. etkinliğinde Old Java Coffee Roasters Galata'da olacak. Günce Acı ve Sarp Akat’ın müzikleriyle keyifli sohbetler, taze çekilmiş kahve kokuları, sıcak/soğuk 3rd Wave kahveler, plak çıtırtıları ve ağızda dağılan atıştırmalıklar için kaçırmayın.
  • Kozmetikten hazır giyime, ev aksesuarından takıya birçok farklı markanın satış yapacağı ALLPop-Up Store etkinliği 13 Şubat’ta gün boyu W İstanbul Studios’ta gerçekleşecek.
  • Sevgililer Günü’nde aşkın tadını Eataly’nin İtalyan dağ evi konseptli mekanı Alpi’de canlı müzik ve İtalyan yemeklerinden oluşan özel menü ile çıkarabilirsiniz.
  • Kenan Doğulu ve 23 yıllık kariyerindeki en özel şarkılar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Zorlu PSM’de. Sevgililer Günü’nde romantik bir yemekten fazlasını yapmak isteyenlere duyurulur!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder