Çarşamba, Mart 01, 2017

Bu hafta ye, iç, spor yap, dans et!

Bu hafta yine yiyip içip, sonra onları yakmak için spor yapıp, dans ediyoruz :)
  • 01 Mart Çarşamba akşamı UrbanRiders’da Neon Party’de pedallamaya ne dersiniz? 
  • Kolektif House Sanayi’de gerçekleşen Kolektif Explore’da; yerel olarak geliştirilen yeni oluşum, fikir ve ürünler dile getiriliyor. Kolektif Explore, hızlı ve kolay ödeme sistemi Iyzico’nun destekleriyle gerçekleşmeye devam ediyor. 02 Mart Perşembe akşamı Sina Afra'yla röportajdan sonra Çağlar Yalı ve Eray Erdoğan konuşmacı olarak sahne alacak.
  • Ekolojik ilkeler üzerine temellendirilmiş, sürdürülebilir, organik tarım çiftliği olan Doğalı, 02 Mart Perşembe akşamı dağdan şehire inerek Arnavutköy Luzia’nın mutfağına giriyor. Doğalı’nın mimarları çiftlikten topkadıkları, doğanın kalbinde yetişen çok özel ürünleri meraklılarının huzuruna sunacak. Etkinlik, açık büfe akşam yemeği, doğalı özel ürünlerinin tanıtımı ve ikramı, dostlarla ve dost olmak isteyenlerle keyifli saatler hedefliyor. Müzikler ise Mini Başhekim ve Barış K'dan...
  • Alternatif müzik sahnesinin iki ismi Nilipek. ve Can Güngör, 2 Mart’ta arka arkaya Babylon sahnesine konuk oluyor.
  • AŞ ekibinin şefleriyle, Türkiye’deki kahve kültürünü yeniden biçimlendiren Probador Colectiva, kahve ve kahveye eşlik eden yemeklere olan bakış açınızı değiştirmek gibi iddialı, cesur ve sorgulayıcı bir etkinliğe imza atıyor. “Çatal, Bıçak, Kahve” adı altında düzenlenecek bu etkinlik 2-3-4 Mart tarihleri arasında gündüz / akşam olmak üzere iki düzende gerçekleştirilecek. Detaylar için tıklayın.
  • Dekorasyona meraklıysanız 03-09 Mart tarhileri arasında RB Living ürünlerinde %70’e varan indirimler için Maçka’ya yolunuzu mutlaka düşürün.
  • İstanbul'un en önemli koşu rotalarından biri olan Bebek'te, koşu sporuna dair her türlü ürünün bulunabileceği Runify mağazasınu bu hafta sonu keşfettim ve tam anlamıyla bayıldım! Runify bir spor mağazası olmanın çok ötesinde, koşu sporuna gönül verenlerin buluşma noktası. İçinde bulunan duşlar ve kilitli dolaplar ile sahil koşularınız öncesinde kullanabileceğiniz bir yer. 
  • Melis Sökmen’in seslendireceği eğlenceli caz şarkıları eşliğinde güzel bir Cuma gecesi için Eataly sizi davet ediyor.
  • Indie’den ska’ya, punk’tan klasik rock’a uzanan geniş seçkileriyle sezonun en hareketli partilerine imza atan Radyo Eksen DJ’leri Gülşah Güray, Gülşah Turgut ve Güven Yıldız’a, 3 Mart Cuma gecesi Babylon’da Goldierocks da eşlik ediyor.
  • KLEIN bir DJ olsa, muhtemelen Honey Dijon gibi olurdu. Festivallerin ana sahnelerinden defilelere, Berghain Panoroma Bar'dan en posh moda partilerine, Ibiza Space'ten pop müzik konserlerine uzanan çok tezat ortamlarda sahnede görebileceğiniz, Chicago'lu ama ruhu New York'lu, türünün tek örneği Honey Dijon, 3 Mart Cuma gecesi Nights By You sunumuyla KLEIN'da.
  • Şehrin yenilerinde bu hafta; Armutlu’nun değişen yüzüne eşlik eden pizzacı İmperia, tatlı atmosferi ve farklı et seçenekleri ile Etiler’deki 86’d Deli Sandwiches, sunumları ile dikkat çeken Yeniköy’deki Avlu ve son zamanların gurme cenneti Reşitpaşa’nın yenisi Mittag var. Hepsi denenesi, hepsi sevilesi!
  • Keyifli müzik ve leziz kokteyller bu hafta yine SuperJazz W / Lounge'da!
  • Galaktik reverb’ler, hülyalı sözler, minimal tuşeler ve tanyeri sesleriyle, sil baştan tanışacağınız bir The Away Days için 03 Mart Cuma akşamı Salon’a bekleniyorsunuz.
  • En sevdiğim canlı gruplardan olan Six Pack 04 Mart Cumartesi akşamı La Boucherie sahnesinde…
  • Ülkede bağımsız ve iyi müzik adına ümitlerimizi her zaman yüksek tutan plak şirketi Partapart’ın 04 Mart’da düzenlediği tek gecelik festivalde müzikseverler akşamın ilk saatlerinden sabahın ilk ışıklarına kadar farklı müzik türlerinden birçok performansı izleme fırsatı yakalıyor. Yeni isimler ve kesintisiz dans vaadiyle IndieCity ikinci kez Salon sahnesinde, after party’si ise "Red Bull Music Academy x Partapart" kapsamında sabahın ilk ışıklarına kadar Sumahan’da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder