Çarşamba, Nisan 05, 2017

Bu hafta sonu İstanbul'da vol.5417

16 Nisan'dan önce son çıkış! :)
  • Marie Claire Wedding Dergisi ve Hilton İstanbul Bosphorus ev sahipliğinde 05 Nisan’da ilk kez düzenlenecek olan MarieClaire Wedding Fest, evlilik hazırlığındaki çiftleri davet ediyor. Hilton İstanbul Bosphorus Balo Salonu’nda, Marie Claire editörleriyle bir araya gelecek çiftler, eşsiz bir etkinliğe şahit olacak. Gün boyunca zengin ikramların ve aktivitelerin olacağı; düğün planlaması ile ilgili tüm detayların yer aldığı bu özel günde çiftleri farklı sürprizler de bekliyor.
  • achprojekt deneyim serilerinin yeni konsepti "Ach! Mitt Afterwork Event Series" ilk etkinliğiyle 05 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'de Naif Karaköy'de. Haftanın yoğunluğuna ara verebileciğiniz bu etkinlikte zihinlerinizi dinlendirip, yarın yokmuş gibi dans edeceksiniz. Her etkinlikte olduğu gibi spesiyal "Ach!" kokteyllerini yudumlarken, fazla mesaileri setleri başında Ata Günay, Günce Acı ve Egemen'e devredebilirsiniz.
  • Eğer çarşamba gecesi daha da çok dans edesiniz geldiyse Ozan Maral ve Leo K ile minimuzikhol sizi bekler!
  • Anadolu Yakası’nda oturanlara müjde! Eylül-Ekim ayı gibi Bağdat Caddesi’nde Eataly’nin 1200m2’lik 2.şubesi açılacak!
  • Klasik sanat galerisi çerçevesini kırmayı hedefleyen dinamik sanat oluşumu No LaB, ses getiren “Modern Africa/A Rainbow Nation” başlıklı ilk temalı sergisinin ardından bu ay “Made in Türkiye” ile ikinci heyecanını yaşıyor. 06 Nisan’da Hasköy Eski İplik Fabrikası’nda açılacak olan yeni projelerinde yerli ve yabancı sanatçıları Türk sokak kültürü ve zanaat işçiliği ile bir araya getiren No LaB’in kurucuları Zeynep Ercan ve Aslı Ala Onur, geleneksel olanı sanatsal bir dokunuşla tüm dünyaya sunmayı hedefliyor. Heykelden mobilyaya, duvar kağıtlarından seramik objelere her çeşitten sanat eserini bünyesinde barındıran sergideki her parça satışta olacak.
  • 8.Alaçatı Ot Festival’i bu sene 06-09 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Festivalin amacı doğa hakkında bildiklerinizi aktarmak, bilmediklerinizi öğrenmek, yeni tatlara yeni dostluklar eklemek. Ayrıca, Alaçatı’nın korunmuş mimarisinin bezediği dar sokaklarında dolaşmak, gülen yüzlü güzel insanlarla güzellikleri paylaşmak, hiç tanımadığınız, adlarını bile bilmediğimiz insanlarla sohbet edip, ağız dolusu kahkaha atmak.
  • Wear yout Freestyle adıyla 06 Nisan Perşembe akşamı Nopa’da gerçekleşecek olan herprojects partisini müzikleri Murat Tokuz’dan, eğlenmesi sizden!
  • Allen Hulsey’nin içinde yer aldığı yeni müzik grubu Monality bu hafta 06 Nisan’da Lucca’da görücüye çıkıyor.
  • 07 Nisan Cuma akşamı DJ, prodüktör, plak şirketi sahibi Mark Knight; Klein’ı ele geçirmeye hazırlanıyor! Backbar’da ise TIMBOLETTI sahnede olacak.
  • İstanbul’un en sevilen techno isimlerinden Oliver Huntemann 08 Nisan Cumartesi gecesi Burn Energy Drink katkılarıyla Garaj istanbul’da çalacak.
  • Şehrin yenilerinde bu hafta; Nişantaşı’nda birbirinden farklı tatlı/tuzlu/sağlıklı krepler yapan Zuzu’s, Bebek’te Kitchenette’in çapraz köşesine açılan Grandpa, Ortaköy çarşısının yenisi ve en merak ettiklerimden Lara’s Gourmet Burger ve Kurtuluş’taki Danimarkalı Oplevelse var.
  • Floralfest 07-08-09 Nisan 2017 tarihlerinde Haydarpaşa Tren Garı'nda gerçekleşecek. Ulusal ve uluslararası birçok markaya aynı anda ulaşmanızı sağlayacak olan Floral Fest'de; çiçekli lezzetlerden, bitki satış noktalarına, alanında uzman olan isimlerin önerilerinden, atölye çalışmalarına, konsept bahçelerden, çiçek tasarımlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede bu baharı hiç olmadığı kadar çok çiçek ve renkle karşılayabilirsiniz.
  • Kentin fenomeni 3. dalga kahve kültürünün temsilcisi kahve dükkanlarını kendine mesken edinen Bean Beat Bite, İstanbul'daki 56. etkinliğinde, Walter's Coffee Roastery'nin ikinci yaşını kutluyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder