Çarşamba, Nisan 12, 2017

Pazara kadar geziyoruz, eğleniyoruz!

Referandum stresini gezerek atmak en güzeli. Pazara kadar program üstüne program :)
  • Caz müziğini dans, elektronik doğaçlama ve güncel klasik türleriyle bir araya getiren Berlin çıkışlı XJAZZ Festival, bugünden itibaren tüm şehre yayılıyor. Babylon, kargART, Arkaoda, Peyote, Klein ve Nardis gibi popüler kulüplerde gerçekleşecek festivalde Martin Kohlstedt, İstanbul x Berlin Ensemble, Rain Lab (İdil Meşe + Da Poet), Kraak & Smaak ve İpek İpekçioğlu performans sergileyecek isimlerden. Detaylı program için tıklayın.
  • Kürşat Başar, orkestrası ve Seran Bilgi ile birlikte Temmuz'dan bu yana her çarşamba Zorlu'daki Zanzibar'da sahneye çıkıyordu. Ama artık sevenleri ile her Çarşamba Alancha'da buluşacaklarmış.
  • Çarşamba akşamının diğer eğlenceli programları; Kabataş’daki Setup’ta Memo Garan’ın müzikleri ile eğlenebilir, ya da Klein’ın içindeki Flamme’da Oceanvs Orientalis’i dinleyebilirsiniz.

  • Hayalleri, tasarıları ve fikirleriyle Pozitif’e hayat vermeyi sürdüren Mehmet Uluğ’undoğum günü anısına 13 Nisan’da Babylon’da buluşuyoruz. Sun Ra Arkestra @Cappadox gösteriminin ardından, Barış için Müzik dinletisi ve Korhan Futacı ve Kara Orkestra sahnede olacak.
  • Allen Hulsey Perşembe akşamı Karaköy Mitte’de sahne alacak. W Lounge Superjazz’da ise Elif Şafak'ın ev sahipliğinde "Positive Scandal" partisi var. Gecenin müzikleri  Ezgi Taşçeviren'den.
  • Cuma güneşini; Burger Bros'dan atıştırmalıklar ve Monality'nin canlı performansıyla batırmak için 14 Nisan akşamı Kolektif House Levent’e bekleniyorsunuz!
  • Beyoğlu Tepebaşı’ndaki Bird bir dönem en popüler yerlerdendi, şimdi eski Bird’ün yerine Mila açıldı. Duble Meze’den ayrılan Arto Ankaralıyan’ın açtığı mekanda başrol yine mezelerin olacakmış.
  • Dear Istanbul müzik, video, fotoğraf ve yazı yoluyla birleştirici iletişimler kurmayı hedefleyen bir kolektif oluşum, bir İstanbul günlüğü, her türlü kimliğe ve anonimliğe açık pozitif bir yayın ve parti serisi. Dear Istanbul’un 14 Nisan Cuma günü gerçekleşecek 5.etkinliğinde konuğu İstanbul'un belki de en üretken elektronik müzik personası, Kaan Düzarat! Cuma akşamı öncelikle röportajı izleyip, Galata görüntüleri eşliğinde Kaan Düzarat'ın özel setiyle başbaşa kalacaksınız. Ardından gecenin ev sahipleri Mr. Sür ve Misipipi kabindeler.
  • En son üç sene önce İstanbul’da konser veren ve elektronik müziği Fransız usulüyle yeniden yorumlayan Pascal Arbez-Nicolas’ın tek kişilik projesi Vitalic, 14 Nisan Cuma gecesi Babylon’da!
  • Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan, her albümü ile altın ve platin plak kazanan PinkMartini yepyeni albümleri “Je Dıs Oui”nin Avrupa Turnesi kapsamında 15 Nisan’da Volkswagen Arena’da hayranları ile buluşacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder