Çarşamba, Mayıs 31, 2017

Nee?! Suma Beach mi açılıyor? ;)

  • ACHPROJEKT, deneyim serilerinin hafta içi ayağı olan "Ach! Mitt Afterwork Event Series" ikinci etkinliği ile 31 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19:00'da MENTHA'da teras sezonunu açıyor! Haftanın yoğunluğuna ara verebileceğiniz etkinlikte Cocktail Workshop ile yaza özel Ach! kokteyllerinin tüm hazırlık aşamalarını izleyip, hazırlanan kokteyllerin tadına bakabilirsiniz.
  • Minimüzikhol’de Çarşamba akşamı 22.00’de gerçekleşecek olan Dear Istanbul, Barış K. ile Mecidiyeköy'de yapılan röportajın gösterimiyle başlıyor, ardından Barış kabinde. Eğlenmeye hazır mısınız?
  • UNIQ Açıkhava Film Festivali , Başka Sinema iş birliği ile 01 Haziran’da #LaLaLand filmi ile başlıyor. Son zamanlarda favori filmlerinden biri olan bu filmi kaçırmayın.
  • 03 Haziran Cumartesi günü 14.00’de başlayacak FUTBOLISTANBUL (FIFA) turnuvasına dünyanın en büyük oyun ajanslarından STARK Esports Agency konuk oluyor ve çekişmeli müsabakalar ile sürpriz konuklar sizi bekliyor! Turnuvanın bütün seyrini Futbolist sosyal medya hesaplarından canlı olarak takip edebilirsiniz.
  • Cumartesi günü 17.00 -20.00 arasında Mindfulness Club ile Maçka Parkı'da bir araya gelip, çimlerde mindfulness egzersizleri ile mini bir piknik yapmaya ne dersiniz?  
  • Suma Beach’te beşinci sezon 03 Haziran’da uzun bir partiyle açılıyor. DJ kabininden geçecek isimler arasında Mathew Jonson, Sebastian Mullaert aka Minilogue, Answer Code Request, The Mole ve Alex & Digby var.
  • Şehrin bağımsız müziğini yıllardır sahiplenen Peyote, bu yaz Burgazada’da Cennet Bahçesi adıyla bir şube açıyor. Şu an için kesinleşen konserler: Islandman, Jakuzi, Büyük Ev Ablukada, Korhan Futacı & Kara Orkestra, Sattas, Ayyuka, Yolda, İnsanlar ve Özgür Yılmaz. Bu Cumartesi Gevende ve Kim Ki O konserleriyle açılışı yapılacak olan Peyote Cennet Bahçesi’nde 04 Haziran’da da Pop-Up Kadıköy tarafından bir tasarım pazarı organize ediliyor. Etkinlikte lokal tasarımcıların ürünleri stantlarda yerini alacak, ilerleyen saatlerde ise ilk solo albümü ‘Ora’ ile Özgür Yılmaz ve akustik bir performansla Hoodies [Beaten] sahnede olacak.
  • Pazar günü, MENTHA’nın eşsiz manzaralı terasındaki sezonun ikinci "Terrace" etkinliğinde konuklar Vesvese’den Kaan Duzarat, Style-ist ve Azun. Barbekü ve müzik eşliğinde güneşi batırmak için 17.00 itibariyle Taksim’e doğru yola çıkın…
  • Ortak alanlardan olduğu kadar çok farklı yaşantılardan ve kaynaklardan beslenen, dünyaya ve hayata değişik merceklerden bakan Faruk Eczacıbaşı ve Murathan Mungan, 05 Haziran Pazartesi akşamı The School of Life’da “Sanat bizi nasıl biri yapar?” sorusundan yola çıkan heyecanverici bir sohbette buluşuyor.
  • Delfina Delettrez’in bu yıl Paris Moda Haftası’nda da beğeniye sunulan, insan anatomisinden esinlenilerek hazırlanan tasarımlarının yer aldığı “Drops” koleksiyonu, 16 Haziran’a kadar İstanbul’74 Galatasaray Galerisi’nde sergileniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder