Çarşamba, Mayıs 03, 2017

Perşembe gecesi iyi uyuyun, çünkü Cuma program çok yoğun!

Caz festivalinden yogaya, plak satışından yabancı dj performanslarına çılgın bir hafta sonu daha bizi bekliyor. Herkes hazır mı?:)
  • Zorlu PSM’nin tüm sahnelerinin 10 gün boyunca caz, blues, elektronik, rock gibi müziklere ev sahipliği yapacağı Zorlu PSM Caz Festivali, 3-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşiyor. Zorlu PSM Caz Festivali’nde ağırlanacak önemli isimlere plak pazarı, açık hava etkinlikleri, film ve belgesel gösterimleri eşlik ediyor. Grammy Ödüllü piyanist Michel Camilo ile İspanyol flamenko virtüözü Tomatito aynı sahneyi paylaşırken, Norveçli saksafoncu Jan Garbarek, Stephan Micus gibi isimler de festival programında yer alıyor. Program için tıklayın.
  • Mikanos Interni’nin barmenlerinden Costas, size özel kokteylleri ile bu gece Backyard’da olacak. Çarşamba eğlencesi için güzel bir seçenek!
  • Plakseverlere müjde! 05-07 Mayıs tarihleri arasında Akmerkez Vakkorama’da ZUBİZU sponsorluğunda gerçekleşecek olan plak günlerinde, plak standları, dj performansları, müzik yazarları ile söyleşiler ve Crosley pikaplarda %15 indirim ayrıcalığı sizleri bekliyor olacak. Program için tıklayın.
  • Moda’nın en sevilen mekanlarından Basta Street Food Bar’da Kaan Sakarya & Derin Arıbaş’ın sokak lezzetleri ile lezzetli bir Cuma akşamı geçirebilirsiniz.
  • 05 Mayıs Cuma akşamı, Meksika Bağımsızlık Günü Cinco De Mayo kutlamaları kapsamında Meksika'nın vazgeçilmez lezzetleri ve Mariachiler'in eşsiz performansı Los Altos’ta.
  • 12 yıldır doğayla iç içe atmosferi ve festivalle özdeşleşen müzikleriyle bir bahar klasiği haline gelen Chill-Out Festival’e 05 Mayıs akşamı Kolektif House Levent’teki partide hazırlanıyoruz.
  • Türkiye'nin ilk gece pikniği Urban Picnic, 5-6 Mayıs'ta 18.00-01.00 arası Uniq Açık Hava'da gerçekleşecek. 40 farklı restorandan yüzlerce farklı lezzetin sınırsız ikram edileceği Urban Picnic'te, İstanbul'un en trend ve en sevilen restoranlarından Türk, İtalyan, Uzakdoğu, Meksika, Fransız mutfağı lezzetleri ile pizza, burger, meze, vejetaryen, tatlı, kahve ve gecenin sonunda da en sevilen Türk sokak lezzetlerini bulabileceksiniz. Cuma gecesi Urban Picnic Orkestrası, Cumartesi gecesi ise Pinhani canlı verecekleri konserlerle geceyi ısıtacaklar. Detaylar için tıklayın.
  • Moskovalı ikili Geju’nun slow house ve chillrave ağırlıklı performansı Türkiye’deki ilk defa Cuma gecesi Mitte Karaköy’de gerçekleşecek.
  • Vesvese, Analog Kültür, Foc Edits, PastaMusik, Falso ve dinamo.fm gibi projelere imza atmış, İstanbul'da müziğin rotasını belirleyen önemli isimlerden biri olan Kaan Düzarat, hafızalara kazınan NAİF performanslarına bir yenisini daha eklemek için 05 Mayıs Cuma gecesi tekrar kabine geçiyor.
  • Three Monkeys, sezon açılışını 05 Mayıs'ta Art Department ile yapıyor! En iyi elektronik albüm ve ‘Without you’ isimli hitleriyle 2010 yılında pek çok ödül kazanan Art Department, 2012 yılında dünyanın en iyi 6 DJ'i arasında gösterildi. Deep house elementlerini alışılmışın dışında kullandıkları vokaller ile harmanlayan Art Department'a Aksak ve Mahmut Orhan eşlik edecek.
  • Bağımsız tasarımcılara satış imkanı sunan kuruluş Murmuration Design Sales, 6-7 Mayıs’ta MOC Bomonti’de yardım amaçlı bir tasarım pazarı düzenliyor. Farklı alanlardan yaklaşık 30 tasarımcının katılacağı etkinlikte seramik, takı, çanta gibi birçok tasarım ürünü satışta olacak. 
  • Bu sene biletler ilk günden tükendi diye üzülmeyin, Burning Man ayağınıza geldi! Afrika Burn Decompression setiyle MAGA Cumartesi gecesi Karaköy Mitte’de dj kabininde olacak. Kıyafet kodunun Burning Man temalı olduğu gecede eğlence garanti.
  • Cihangir Yoga’dan Deniz ve Marcel ile birlikte Club-Mate sponsorluğunda bir yoga seansı için Pazar gününüzü ayrımayı unutmayın!
  • Çaba Derneği’nin 8-9 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Hotel Bosphorus’da düzenleyeceği alışveriş şenliğinde, Anneler Günü hediyenizi kolayca seçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder