Cuma, Haziran 30, 2017

Soğuk birşeyler içip, dans edelim mi?

Hava o kadar sıcak ki, kimsenin deniz ve havuz dışında bir şey yapacak hali yok, ama yine de soğuk birşeyler içip dans etmeye karar verirseniz, İstanbul, Bodrum ve Çeşme'den en güzel etkinlikler aşağıda ;)

  • Bu akşam Bebek Lucca'nın barında dünyaca ünlü Moleküler Miksolojist ve Barmen Aris Chatziantoniou var! The Botanist Gin ve Metaxa ile 4 enfes kokteyl hazırlayacak, denemek için sabırsızlanıyorum!
  • Marius Maier, yani sahne ismiyle Re.You Keinemusik altında Rampa ile yer aldığı canlı performansların yanında Lana Del Rey’in ‘Video Games’ parçasına yaptığı remiks ile de çok konuşulmuştu. Şimdiye dek Cocoon, Moon Harbour, Kompakt, Saved ve Mobilee Records gibi önemli label’lardan parçalar yayınlayan prodüktör, 30 Haziran Cuma gecesi Kafes kabininde olacak.
  • Yaz boyunca geceyi gündüze, dansı yüzmeye dönüştürecek Alaçatı MAIA’nın havuz tarafı harika bir program ile açılıyor, 3 gün boyunca Goldcap, LUM, Maga, Can Tanca, Birol Giray BeeGee‘yle festival tadında bir hafta sonu vadediyor.
  • Burgazada’daki Peyote Cennet Bahçesi’nde bir duble müzik sizleri bekliyor. Anadolu müziğinin kültürüyle, elektronik müziği aynı ağacın gölgesinde buluşturan iNSANLAR ve sörf, afro-beat, saykodelik rock gibi türleri ustaca harmanlayan Ayyuka; 01 Temmuz Cumartesi, Peyote Cennet Bahçesi sahnesinde olacak.
  • İstanbul'daki "Terrace" konseptli gün batımı partileriyle ve yazın Çeşme’deki "Pool" ve "Garden" etkinlikleriyle tanınan müzik kolektifi Crib, Sunglass Hut’ın katkılarıyla 01 Temmuz’da Babylon Çeşme’de.
  • Cumartesi günü Bodrum'daysanız Xuma Beach'deki akşamüstü partisine katılıp eğlenebilirsiniz.
  • İstanbul’un expat topluluğu Yabangee, yaz boyunca gerçekleşecek "Get Together" parti serisinin ilkini  01 Temmuz Cumartesi günü Tomtom mahallesindeki 5B isimli mekanda başlatıyor. 
  • Cumartesi gecesi Suma Beach’de Damian Lazarus ve Sebastien Leger’ı dinlemeye hazır mıyız? 
  • 02 Temmuz Pazar günü 17.00 itibariyle kabinde Il Capitano ve Le Bébé Royal'in müzikleri ve mangalda cızbızlayan etler eşliğinde Backyard’daki Cızbız Disko’ya bekleniyorsunuz.
  • Şehrin yenilerinde bu hafta Topağacı Efendi’nin Arnavutköy'de açılan kardeşi Halet-i Ruhiye var.
  • 04 Temmuz’da başlayacak 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleşecek Gece Gezmesi bu sene 06 Temmuz gecesi Kadıköy mekanlarında gerçekleşiyor. Ceyl’an Ertem, Gevende, Son Feci Bisiklet, Jakuzi, Kolektif İstanbul, Cenk Erdoğan & Mehmet İkiz ‘Lahza’, Özgün Semerci ve No Land gibi lokal isimlerin sahne alacağı etkinlik All Saints Moda Kilisesi, Club Quartier, Dorock XL, Kadıköy Sahne, KargART, Living Room, Moda Sahnesi ve Zor gibi Kadıköy ve Moda’ya dağılan mekanlarda yapılacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder