Çarşamba, Temmuz 12, 2017

Bu hafta sonu kendinizi müziğin iyileştirici etkisine bırakın!

  • ACHPROJEKT, deneyim serilerinin hafta içi ayağı olan "Ach! Mitt Afterwork Event Series" üçüncü etkinliğini 12 Temmuz Çarşamba akşamı saat 19:00'da Mentha Karaköy'de gerçekleştiriyor. Red Bull'un yetenekli barmenlerinin yer alacağı Cocktail Workshop ile yaza özel Ach! kokteyllerinin hazırlık aşamalarını izleyip tatmanın yanında, atıştırmalıklarla damaklar gece boyunca şenlenmeye devam ediyor. Müzikler Kolektif House'tan tanıdığımız Merem ile Analog Kültür label'ı ile Boiler Room'u ayağımıza getiren Kaan Duzarat'a emanet.
  • KLEIN GARTEN'de bu Çarşamba Berlin’den NICO STOJAN,  Los Angeles’tan SABO, Murat Tokuz ve Elif Tanverdi müzikten sorumlu. Güzel bir günbatımı ve ertesinde eğlenceli bir gece için kaçırmayın!
  • Meksika’nın dünyaya mal olmuş sanatçısı, yirminci yüzyıl popüler kültür ikonu Frida Kahlo 13 Temmuz’da aramızdan ayrılışının yıl dönümünde Los Altos’da anılıyor. Frida’nın e sevdiği yemeğin servis edileceği akşamda canlı müziğin yanı sıra, ressam-oyuncu Asude Alkaya tüm gece boyunca sahnede Frida’nın tuvalin başındayken yaşadıklarını canlandıracak.
  • Son zamanlarda en sevdiğim ve dinlemekten bıkmadığım Deeperise’in Raf isimli şarkısı! İnanılmaz güzel sound, çok keyifli sözler ve bunu yapan bir Türk. 13 Temmuz Perşembe gecesi performansını izlemek için uçaktan inip ayağımın tozuyla Bodrum Palmarina 29 Food Bar’ın dans pistindeyim, sizi de beklerim :)
  • Sesleri, 70’lerin kültürüyle işleyen Hey Douglas, 13 Temmuz akşamı keyifli teras atmosferi eşliğinde sezonun en iyi DJ'lerini ağırlayan Mentha Karaköy'de,  14 Temmuz Cuma günü ise Peyote Cennet Bahçesi’nde sahne alıyor.
  • Geceyi gündüze, dansı yüzmeye dönüştüren Alaçatı MAIA, Berlin'den tüm dünyaya yayılmış, en çok chartlanan parçalarda hep imzası olan başarılı plak şirketi Katermukke gecesinde, Dirty Doering ve Britta Arnold ile 14 Temmuz gecesi Çeşme'de Berlin havası estirecek.  15 Temmuz gecesi ise Nicone ile iş birliğinden doğan “Caje” parçasıyla listeleri altüst eden Alman prodüktör Sascha Braemer'i MAIA’ya konuk oluyor.
  • Lounge FM’in özgün seçkisini radyodan hayata taşıyan Chill-Out Festival, rafine müzik tutkunlarını 14-15 Temmuz tarihlerinde Xuma Yalıkavak’ın benzersiz atmosferinde bir araya getiriyor. Kiasmos, Francesca Lombardo, Satori, Mira, Crussen, Sainte Vie, Konfetti Klub Ensemble, Mardeleva, Shkoon ve Lounge FM 96 dj’lerinin performans göstereceği Chill-Out Festival Bodrum’da doğa ve deniz eşliğinde 2 gün boyunca toplam 24 saatlik eğlenceye hazır olun.
  • 15 Temmuz Cumartesi gecesi Bodrum Chillout Festival sonrasında ise, sihirbaz lakaplı Eduardo Castillo ve 'Sol Selectas'ın en güçlü temsilcilerinden Timboletti EVA KLEIN'da. Bu çok özel gecenin ev sahipleri ise LOUNGE FM kurucuları cantanca, Birol Giray ve KLEIN'dan Orkun Bozdemir.
  • Elektronik müziğin son dönemdeki en popüler isimlerinden Adana Twins, 15 Temmuz Cumartesi gecesi KAFES sahnesinde olacak. Suma Beach’de ise Rhadoo, Mike Shannon,  Robin Ordell ve Maxi Storrs dj kabininde hünerlerini sergileyecek.
  • 10 Eylül’e kadar her Pazar gerçekleşecek Sundaze parti serisinin programında 11 yabancı, 11 de yerli isim var. Björn Torske, Lotus Disco ve Dekmantel DJs gibi uluslararası isimlerin yanında, Barış K, Kaan Düzarat, Kerem Akdağ, Ece Özel gibi lokaller de yer alıyor. Her hafta başka bir mekanda gerçekleşecek partilere giriş ücretinin bulunmadığını, katılmak için uygun gördüğünüz bir mevsim meyvesini kullanabileceğinizi belirteyim.  
  • 16 Temmuz Pazar Günü Mentha Karaköy’ün eşsiz manzaralı terasındaki CRIB etkinliğinde kabine Darker Than Wax ve Dimensions Recordings etiketli parçalara imzasını atan ve yaz sonu uluslararası seviyede çok önemli bir yerde konumlanan Dimensions Festival'de performans sergileyecek Kerem Akdag geçerken, günün diğer isimleri ekibin medarı iftiharları Ata Gunay ve TARLAN olacak.
  • ACHPROJEKT deneyim serilerinin yeni konsepti "Ach! Paradies", 16 Temmuz Pazar günü Peyote Cennet Bahçesi'nde şenlik havasını ada rüzgarlarıyla buluşturuyor! Tek günlük bir panayır havasında geçecek olan Ach! Paradies; plak, vintage parçalar, kıyafet & çanta & gözlük, takı, çiçek, fotoğraf, resim, heykel, dövme standları ile ürün tasarımı ve sanat işlerini bir araya getiriyor. Ach! Paradies'in müzikal kısmına ise Venus Music label'i altında Venus Quartet, Analog Kultur Soundsystem, Clunkmunk, Elif Tanverdi - cizenbayan ve Egemen ile Cuneyt Taylan'ın b2b performansları eşlik ediyor! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder