Perşembe, Temmuz 06, 2017

O zaman dans, o zaman renk :)

Kimsenin yerine duramadığı, hep gezmek hep dans etmek hiç çalışmak istemediği günlerdeyiz. Yazı seviyorum, dolu dolu geçen günleri daha da çok seviyorum :)
  • Temmuz ve Ağustos ayı boyunca Raffles İstanbul’daki Lounge 6 terasta açık hava sinemasına ne dersiniz? Şehrin merkezinde Long Bar’ın özel kokteylleri ve Raffles’ın imzalı lezzetleriyle yıldızların altında keyifli bir gece sizi bekliyor. 06 Temmuz’da Casino Royale, 20 Temmuz’da American Hustle, 03 Ağustos’da Cloud Atlas ya da 17 Ağustos’da Midnight in Paris filmlerini izlemek için +90 212 924 02 00 numaradan yerinizi ayırtmayı unutmayın.
  • İstanbul kültür/sanat hayatının köklerine ev sahipliği yapan Pera'daki KLEIN.GARTEN'in kapıları 06 Temmuz Perşembe gecesi Lum, Thomash, Memo Garan, Orkun Bozdemir ve Elif Tanverdi ile açılıyor. 07Temmuz’da ise Rey&Kjavik, Murathan Özbek & Can Balta ve Can Başeğmez KLEIN.GARTEN'de olacak. 
  • 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleşecek Gece Gezmesi bu sene 06 Temmuz gecesi Kadıköy mekanlarında gerçekleşiyor. Ceyl’an Ertem, Gevende, Son Feci Bisiklet, Jakuzi, Kolektif İstanbul, Cenk Erdoğan & Mehmet İkiz ‘Lahza’, Özgün Semerci ve No Land gibi lokal isimlerin sahne alacağı etkinlik All Saints Moda Kilisesi, Club Quartier, Dorock XL, Kadıköy Sahne, KargART, Living Room, Moda Sahnesi ve Zor gibi Kadıköy ve Moda’ya dağılan mekanlarda yapılacak.
  • Bas gitarist, vokalist ve besteci, Kamasi Washington’ın sağ kolu ve West Coast Get Down Collective’in kurucusu Miles Mosley, 07 Temmuz Cuma akşamı Beykoz Kundura’da caz müziğin geleceğini notalara dökecek. Mosley, kendi hikâyelerini anlattığı ilk solo albümü Uprising’i İstanbullularla paylaşacak. Sufi ruhani müzik geleneğinden Qawwal’i günümüze taşıyan besteci-ozan Shye Ben Tzur, Hintli ekip the Rajasthan Express ile gerçekleştirdiği Junun projesi ise gecenin kapanışını yapacak.
  • Mano Le Tough, Baikal ve The Drifter’dan oluşan Maeve geçen sene biletleri hızla tükenen konserlerinden sonra bir kez daha İstanbul’a geliyorlar. Etkinlik cuma gecesi Murat Uncuoglu & Alican’ın ev sahipliğinde KAFES’de gerçekleşecek.
  • Aynı gece Taksim’deki yerini kapatıp Karaköy’e taşınan Mentha Armen Miran’ı ağırlıyor. 
  • Cumartesi gecesi Belgrad Ormanı'nda koşmaya ne dersiniz? 08 Temmuz’da gece koşusuyla ezber bozacak olan adidas Geyik Koşuları, İstanbul Belgrad Ormanı’ndaki muhteşem patikalarda doğanın içinde koşma imkanı sunuyor.
  • Yok ben koşmak yerine dans edeceğim diyorsanız, 08 Temmuz Cumartesi; kendine has tarzları ve heyecanlı sahne performanslarıyla Büyük Ev Ablukada, Peyote Cennet Bahçesi sahnesine konuk oluyor.
  • Bu hafta sonu Bodrum’daysanız, Danna Leese'nin muhteşem performansı eşliğinde, müzik dolu bir gece için Nikki Beach’deki Sunset Lounge'a mutlaka uğrayın. 
  • Bu arada yolunuz Gümüşlük’e düşerse Off Gümüşlük’e uğrayıp farklı alanlardan seçilmiş marka ve tasarımcılarıdan alışveriş yapabilirsiniz.
  • Çeşme’deyseniz Kenan Doğulu 08 Temmuz Cumartesi akşamı saat 18.30’da Alaçatı Spiaggia Grande’de sahneye çıkacak.
  • Son dönemlerde büyük çıkış yakalayan Eli & Fur ise, Coachella gibi önemli festivallerin ardından 8 Temmuz Cumartesi gecesi Alaçatı Maia'da sahne alacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder