Çarşamba, Ağustos 16, 2017

Bayramdan önce son coşmalar! :)

  • EVA KLEIN Bodrum’un Çarşamba Ritüelleri'nin bu haftaki konuğu; Viken Arman. Sireli isimli parçası, benim bu aralar en sevdiklerimden!
  • İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, 17 Ağustos’ta Bodrum Savra’da, 18 Ağustos’ta Off Gümüşlük’te, 19 Ağustos Cumartesi gecesi ise Midnight Session’da Babylon’da sahnede olacak.
  • 18 Ağustos Cuma akşamı iş çıkışında Nişantaşı Gravite’de Bourbon&Dogs gecesinde birbirinden lezzetli atıştırmalıkları bourbon ile eşleştirmeye ne dersiniz?
  • Elektronik müziği yerel tınılarla yorumlayan Crussen, 18 Ağustos Cuma akşamı Mentha Karaköy’ün terasında çalsın, siz ise İstanbul’u yaşamanın tadına varın.
  • Label Project'in Suma Beach'teki ikinci gecesinde, İtalyan mutfağının techno devi Sam Paganini ve 2016'daki takdire şayan çıkışıyla ve sahnedeki yüksek enerjisiyle göz dolduran techno'nun Belçika temsilcisi Amelie Lens ile buluşmaya hazır mısınız? 
  • Elektronik müziğin önde gelen isimlerinden oluşan “line-up”ı, büyüleyici sahne prodüksiyonları, festival aktiviteleri ve çok daha fazlasını sizlere sunacak olan iki günlük müzik şöleni, Moovment Festival 19 - 20 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park, İstanbul’da gerçekleşecek.
  • The Guardian tarafından “DJ dünyasınının Venus Williams’ı” olarak anılan Ewan Pearson, az bilinen sample’ları gün yüzüne çıkartmalarıyla tanınan İngiliz ikili Psychemagik, 60’lar ve 70’lerden parçalara yaptığı editlerle tanınan yerli müzik sahnesinin en önemli prodüktörlerinden aynı zamanda Red Bull Music Academy mezunlarından Kaan Düzarat ve house ve disco müziğin sevilen DJ’lerinden bir başka RBMA mezunu Tufan Demir’i Burgazada Peyote Cennet Bahçesi’nde Red Bull Music Academy Sunset etkinliği için 19 Ağustos Cumartesi akşamı müzik severlerle buluşuyor.
  • İlk 3 etkinlikte toplamda 3.500 kişinin ağırlandığı Shuumatsu 週末 Mini Festival; 19- 20 Ağustos’ta japon kültürünü elektronik müzik ile biraraya getirmek için kolları sıvadı! Birbirinden başarılı lokal djlere Masato Matsumoto (Berlin, Tokyo), Satoru Ogawa (Berlin, Osaka) ve Takumi Fukuda (Paris, Tokyo) eşlik edecek.
  • ADSR Projekt, 19 Ağustos akşamı underground müziği W Istanbul ile buluşturuyor. Cürretkar soundlara sahip dj'lerin sahne alacağı bu akşamda, açılışı W Secret Garden'da keyifli setiyle Semercie yapıyor.
  • Semin Yalman Yılmaz eşliğinde Pazartesi akşamı sadece kendin olup, kendine has özelliklerini fark etmeye ve onları açığa çıkarmaya var mısın? Pazartesi akşamı Misk İstanbul’da gerçekleşecek yoga dersi sonrası güneş tutulmasının enerjisini de kullanarak kendi buketini yarat. Detaylı bilgi ve kayıt için hello@miskistanbul.com veya 0212 277 07 75’den iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder