Çarşamba, Eylül 20, 2017

İstanbul'da bu hafta sonu neler var? Vol.20917

  • Room + Rumours yeni sezona bu akşam en sevdiğim djlerden Emre Garan ile merhaba diyor. Kabinde ev sahibi Jan, geç kalmayın! 


  • İstanbul Coffee Festival, bu yıl 21-24 Eylül 2017 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta kahveseverlerle buluşuyor. Dördüncü yılını kutlayacak olan "İstanbul Coffee Festival"i kahve bitkisine daha yakından bakarak, kahve çekirdeğiyle başlayan bu keyifli yolculuğun, ne kadar uzun yollardan geldiğine ve hayatlarımıza ne denli dokunduğuna dikkat çekiyor.


  • 21 Eylül akşamı yaratıcı ATÖLYE ekibi ve komünitesiyle bir araya gelmeye, ilham almaya ve eğlenmeye hazır mısınız? İki bölümden oluşacak partide, önce 19:00 - 21:00 saatleri arası ATÖLYE’de tasarlanan çalışma, yaratma, öğrenme ve paylaşma deneyiminin bir parçası olacak ve ardından 21:00’den itibaren Mert Çetinkaya’nın ritimleri, ikramlar ve Discolog’un müziği size eşlik edecek.


  • Nouvelle Vague, 21 ve 22 Eylül’de iki gece üst üste Babylon’da sahne alıyor. Fransız müzisyenler Marc Collin ve Olivier Libaux ortaklığından doğan Nouvelle Vague, punk rock’ın söz dinlemez tavrını ve new wave’in entellektüel derinliğini bossa nova’nın neşesi ve dansı ile birleştiriyor. 


  • İstinyePark, onuncu yaşını kutluyor! Gün boyu mağazalarda çeşitli indirimlerle ve sürprizlerle dolu bir alışveriş maratonu, akşam 8’den sonra ise Nouvelle Vague, Deeperise ft. Jabbar ve Mahmut Orhan'ın sahne alacağı Büyük 10. Yıl Partisi'nde eğlence, gece yarısına kadar devam edecekmiş!


  • Cuma gecesi İstiklal Terrace’da gerçekleşecek WHY SO SER!OUS presents JUNIOR's Birthday Bash etkinliğinde TANGUN, Cure-Shot, Barış Bergiten, 7-Erhan, Junior, Gökberk, Alican Aykac & Groove Doc. Ve Deniz Türkeri ritimleri ile kendinizi dansın akışına bırakın!


  • Farklı bir deneyime hazır mısınız? 2013'ten bu yana müziği tekele taşıyan #LastTwoHours, yeniden şehirde! Alışveriş yapabildiğiniz son iki saatte gerçekleşen tekel önü buluşmalarının tamı tamına elli ikincisi, 22 Eylül'de Karaköy Güngör Büfe'de gerçekleşiyor. Müzik servisi ise, nâmını şehrin teraslarından plajlarına kadar bir çok yerde iyi müzik ve iyi insanla yayan oluşum Crib'den.


  • İlk dört etkinlikte toplamda 4.500 kişinin ağırlandığı Shuumatsu 週末 Festivali; 23 - 24 Eylül tarihlerinde İstiklal Terrace'da altıncısını düzenlemek için kolları sıvadı! Kimono standları, manga artistleri, japon müzikleri ve alanında en iyi djler ile Uzakdoğu’ya ışınlanmaya hazır mısınız?



  • “Another Love” ile listeleri altüst eden Tom Odell,  dinleyenlerin ruhuna işleyen şarkılarıyla Mercedes - Benz ana sponsorluğunda 23 Eylül’de Zorlu PSM’de sahne alıyor.
  • BUGECE 23 Eylül’de Beykoz Kundura’da gerçekleşecek Sezon Açılışı Partisi’nde Stimming, Matthias Meyer ve YokoO ile 10+ saat sürecek kesintisiz müzik, benzersiz 3D Mapping gösterileri, etkileyici bir akustik, dinlenme alanı ve dans pisti ile bir mini-festival deneyimi sizi bekliyor.


  • Müzikleriyle coğrafi, politik ve kültürel sınırları ortadan kaldıran A-WA , renkli sahne şovları ve yüksek enerjili şarkılarıyla 23 ve 24 Eylül’de, iki gece üst üste, Türkiye’de ilk kez Babylon sahnesine konuk oluyor.  23 Eylül Cumartesi gecesi Midnight Session'da ise sahne performanslarıyla elektronik müzik dünyasına yeni bir hareket katan Eli & Fur çalacak.
  • Zamansız blues-funk melodileri, zarif yorumu ve etkileyici sözleriyle kısa sürede müzik dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birine dönüşen İngiliz müzisyen Michael Kiwanuka, 27 Eylül’de Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında Zorlu PSM Ana Tiyatro’da! Son zamanlarda kendisini Big Little Lies dizisinin introsunda da duymuş olabilirsiniz! Bence bu ayın en heyecan verici etkinliği! 
  • Şehrin yenilerinde bu hafta; Sabancı Müzesi içerisindeki Changa’nın yerine açılan MSA’nın restoranı; Akaretler’de açılan İzmir’in meşhur pizzacısı Pizza Locale; Akmerkez’de ikinci şubesini açan Grandma Bakery, Topağacı’nın yenisi Ahali var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder