Pazar, Ekim 16, 2011

Bu aralar...


Galata’daki Sensus’da Türkiye’de üretilen bütün şaraplardan tatmak ve yanında çeşit çeşit peynir yemek gerek. Üstelik beğendiklerinizi satın alıp eve götürebilirsiniz.

Zara’daki deri kollu siyah kabandan alıp hem soğuktan korunmak hem de deri modasını takip etmek ya da deri kollu parkadan alıp daha asi bir hava yakalamak gerek.

Chanel’in öncülüğünü yaptığı renkli oje modasını, kış ayları için mavi ve lacivert sürerek takip etmek.

İnciler geri döndü!! Hem de bu sefer sadece takı olarak değil, kıyafetinizin çeşitli yerlerinde ya da saçınızda, vücudunuzda. Bkz: Chanel defilesi

Şeffaf bir yağmurluk alıp, hem kuru kalmak hem de modaya uygun görünmek gerek. Böylece özenerek seçtiğiniz giysiniz yağmurluğunuzun altında herkes tarafından görülebilecek. Örneklerini Burberry ve Prada'da bulabilirsiniz.

Maslak Windowist'de yeni açılan Ice Bar'a iş çıkışı gidip buzdan shotlardan içmek gerek.

18 Ekim Salı günü önce Akaretler'deki Ferrari Event'ine katılmak, sonra da Ulus29'daki kışa merhaba partisinde takılmak gerek.

Roman'ın Begüm Salihoğlu ile hazırladığı, YKM'nin Zeynep Tosun ile hazırladığı ve H&M'in Versace ile hazırladığı (Kasım ortasında mağazalarda) en güzel designer parçaları ucuza kapmak gerek.

Babanın dolabından bir papyon yürütüp, kot gömleklerin üzerine takmak gerek, çünkü bu ara papyon çoook moda. Hele de papyona bir kaç küçük zımba, inci eklerseniz inanılmaz. (Erkek arkadaşınız Chuck Bass ise ondan da ödünç alabilirsiniz)

Ya da en güzeli yağmurda evde oturup DVD izlemek, gerisini boşverin :P

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder