Perşembe, Kasım 17, 2011

Bu haftasonu...

Eğer hala hafta sonu için plan yapmadıysanız ve bir şekilde ortalıkta dolaşan grip salgınından paçayı kurtardıysanız, hafta sonu için önerilerimle karşınızdayım. Geçen hafta sonunda cumartesiyi çalışarak ve akşamları da evde oturarak geçirdiğim için bu cuma ve cumartesi kar yağsa bile evde oturasım yok. Siz de aynı durumdaysanız işte öneriler:
Corto Moltedo çantalar

  • Corto Moltedo'nun tasarımları 3 gün boyunca The House Hotel Nişantaşı'nda satışta olacak.
  • Ajda Pekkan'ın Twist koleksiyonu 16 Kasım'da, Versace'nin H&M ile ortak koleksiyonu 17 Kasım'da satışa çıktı. Acil olarak alışveriş merkezine gidip, en azından kalanları toparlamak gerek. Şöyle güzel bir haber de var; Ajda Pekkan'ın Twist koleksiyonu yakında 1V1Y.com'da da satışa çıkacak.
  • Akaretler Galerist'de 17 Kasım'dan itibaren Evren Tekinoktay'ın modaya ilham veren eselerini görebilirsiniz.
  • Etiler Hillside'ın hem içi hem de sineması ve restoranı yenilendi. Soğuk akşamlarda yenilenmiş sinemasına gidip 3D sinemasında filmlerin tadını çıkarabilirsiniz.
  • Akşamları Bebek civarındaysanız ya Uppercrust'ın nefis pizzalarından deneyin ve samimi ortamın tadını çıkarın ya da Türkiye'nin en eski pastanelerinden biri olan Baylan'ın üç Michelin yıldızlı Fransız Şef Alain Ducasse tarafından hazırlanan yeni menüsünü deneyin. Gecenin devamı için de Bebek Kitchenette'in üst katına yeni açılan Poupon'u deneyebilirsiniz.
  • Şişhane civarındaysa benim favori rotam Miss Pizza'da peynir tabağı, pizza ve Casal Mendes; sonrasında ROOK, Bird, Good Mood ya da yeni açılmış olan Baylo'da içki; ve en son gecenin kapanışı klasik olarak Nu Pera. Eğer fena eğlenesiniz varsa 11:11'in alt katına açılmış olan Türkçe müzik mekanı Zilly bu aralar dolup taşıyormuş.(Gerçi bu kısım beni pek sarmadı, Şişhane'de Türkçe pop biraz saçma olabilir, ama denemek lazım tabi.)
  • Benim henüz deneyemediğim ama arkadaşlarımın bayıldığı diğer bir yer ise Galata'daki Le Fumoire. Şampanya barı olarak ünlenen bu mekanda, dilediğiniz bütün şampanyaları kadeh olarak da ısmarlayabiliyorsunuz ve fiyatlar da diğer mekanlara göre baya uygunmuş. Bir şampanya delisi olarak en kısa zamanda denemem gerek.
  • İlla dinleneceğim, evde vakit geçireceğim diyenlerdenseniz size güzel bir haberim var. Hillside'ların için yer alan ve benim hem ortamına hem de masajlarına bayıldığım Sanda Spa'nın o muhteşem kokulu mumları artık satışta. Bir de masaj sırasında hangi cdyi çaldıklarını öğrenirsem evde küçük bir spa atmosferi yaratabilirim.
  • Ve son bir haber. Tom Ford'un H&M ile ortak bir koleksiyon yapacağı dedikoduları ortaya çıktı. Böyle bir şey olursa H&M'in kapısında yatarım. :)

1 yorum: