Salı, Mart 06, 2012

Sneakers

Merhaba. Gecelere kadar süren iş ve sabahlara kadar süren 38 derecelik ateş nedeniyle arayı biraz açtım farkındayım, üzgünüm. 

Uzun süredir yazılacaklar listemde bekleyen bu baharın ve yazın hit konusu spor ayakkabılar sonunda klavyemde oluşmaya başladı. Son bir kaç sezondur Lanvin, Giuseppe Zanotti, Louis Vuitton sneakerlar zaten bu modanın sinyalini vermişti ama Isabel Marant'ın Willow isimli modeli son noktayı koydu. 

Elbette bundan önce de üst sınıf markalar spor ayakkabı yapıyordu, hatta ben lisedeyken hatırlarım DKNY spor ayakkabı furyası çıkmıştı, bir cuma günü okul çıkışı istediğim modeli bulana kadar annemi Nişantaşı ve Akmerkez'de sürükleyip durmuştum. Bu seferki fark şu; öncelikle havalı olmak istiyorsanız spor ayakkabılar kesinlikle bilekli olmalı. İkincisi içten topuklu olanlar sizi çok daha uzun gösteriyor, böylece spor ayakkabının "spor" olgusundan uzaklaşılmış oluyor ama olsun. Yakında daha uygun fiyatlı seçenekler bütün markalarda yer almaya başlar diye düşünüyorum, hatta Nine West'de benzer bir tane gördüm bile. 



İsabel Marant Willow
Giuseppe Zanotti
Lanvin

Louis Vuitton

2 yorum:

  1. styleboomun yazısını okudun mu :)) çok güldüm ben. bu konuda da kararsızım :/

    YanıtlaSil
  2. Okudum hakkaten çok tatlı yazmış, ben de topuklu almam ama diğer markaların bileklileri fena gözükmüyor. (Topuksuz olması şartıyla)

    YanıtlaSil