Perşembe, Eylül 20, 2012

Ben uzaklardayken İstanbul'da...

New York'dan Merhaba!! :) Ben uzaklarda olabilirim ama sizleri güzel etkinliklerden mahrum bırakmak istemem. Zaten henüz yerleşme aşamasında olduğumdan, NY ile ilgili postlarıma ancak haftaya başlıyor olacağım. İstanbul'da neler var neler yok, ufak çaplı bir göz attım. Ben gidemiyorum ama siz kaçırmayın!

  • Galerist Tepebaşı'nda 18 Eylül - 16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan TÜRK sergisi, Gavin Turk'un yaklaşık yedi yılı kapsayan son dönem çalışmalarından derlenmiş bir sergi. 
  • 20 Eylül Perşembe günü Taksim Fitaş Sinemasının terasında yer alan Topless'de fil'm@9 partisi Jameson Irish Whiskey sponsorluğunda gerçekleşiyor. Aynı gün beni çok heyecanlandıran ama orada olamadığım için gidemediğim Lastik Pabuç Koşusu var. Akşam 20.00'de Karaköy Depo'da buluşulduktan sonra biraz takılıp, saat 21.00 gibi Küçük Otto'ya koşu başlıyor. Bu etkinliği bir ucundan yakalayın, eminim çok ilginç olacak.
  • 21 Eylül Cuma günü Kuruçeşme Arena'da Beirut sevenleriyle buluşuyor.
  • 22 Eylül Cumartesi günü 14.00-19.00 arasında La Boom'daki Brunch parti ve akşamında Lucca'daki Murat Tokuz ve Gadi Mitrani kaçmaz. Geçen cumartesi Lucca çok keyifliydi, herkese tavsiye edilir.
  • 29 Eylül Cumartesi günü ise ASmallWorld isimli dünya çapında ünlü sosyalleşme sitesinin W Lounge'da tanışma partisi partisi var. 
  • 06 Ekim Cumartesi gününüzü şimdiden kapayın, çünkü Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda Adidas All Originals parti düzenleniyor. Yerli ve yabancı djler, farklı moda ve sanat etkinlikleri, dj workshoplar, paintball ve photo booth aktiviteleri öğlen 14.30'da başlayacak olan partinin bir kısmını oluşturuyor. Geçen sene 8000 kişinin katılımı ile gerçekleşen partinin biletleri Biletix'de.
  • Bu arada İstanbul Fashion Week takvimi açıklandı. Allahım bir moda haftasında da İstanbul'da olabilecek miyim acaba! Özellikle Dilek Hanif, Zeynep Tosun ve Elif Cığızoğlu'nun tasarımlarını podyumda görmek isterdim :( Neyse siz şimdiden ayarlayın bari biletleri.
  • Benim gibi kahve severleri düşünüp, içtiğiniz kahveye göre bir playlist oluşturmuşlar. Yaratıcı bir fikir! Buyrun www.coffeeplaylist.com'a...


1 yorum:

  1. Sen nasil bir insansin anlamadim ya :) Inanilir gibi degil, tam bir ayakli etkinlik rehberi. Her post mu ilginc olur :)

    YanıtlaSil