Cuma, Eylül 07, 2012

Bu hafta nasıl sakinleşebiliriz?

Maalesef kötü haberlerle başlayan bir Eylül ayında, kimsenin çok da eğlenmeye hali yok. Ya da kafaları dağıtmak için dışarı çıkıp içicez, çünkü ben evde oturdukça ve haberleri okudukça daha da daralıyorum. Belki de en güzeli arkadaşlarla yemekte buluşup, dertlerini paylaşmak.
  • Eskilerin bir klasiği, tekrardan kapılarını açtı. Mezzaluna, Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi'nde müdavimlerini tekrardan ağırlamaya başladı.
  • 8 Eylül cumartesi yoğun bir gün olacak. Geçen haftalarda sıkça uğradığım Emirgan'daki La Boom, bu cumartesi 14:00 - 18:00 arası Anjelique'in djlerinden Kerem Önger ile Brunch Party düzenliyor. Akşama herkesin beklediği Red Hot Chilli Peppers konseri var. Sonrasında Que Tal'da Hola Mes with Perrier partisinde Perrier kızları ile özel kokteyl ikramları partinin süprizlerinden.
  • Beyoğlu’nun yeni mekanlarından Topless, 6-7-8-9 Eylül tarihlerinde bir festival düzenliyorlar. Beyoğlu sokak çalgıcıları, resim sergileri, tiyatro ve video gösterileri ve elbette DJ performansları Beyoğlu’nun belki de en büyük terasında, Fitaş binasının 6. katında.
  • Grand Hyatt Otel'in içinde yeni açılan 34 restoran, sıcak atmosferi ve zengin peynir&şarap seçenekleriyle arkadaşlarınızla keyifli bir yemek olanağı sağlıyor.
  • Taksim'deki Eeğlence'nin adı değişti Ablam oldu. Mekanın dekorasyonunda da belirgin değişiklikler yapılmış ve en önemli fark artık sadece Türkçe değil yabancı müzik de çalacaklarmış.
  • Karaköy'ün en yeni mekanı Gradiva Otel'in tepesine açılan Zelda Zonk isimli restoran. Açıkçası ismi bende merak uyandırdı. Eminim kış aylarında Karaköy'ün popüler mekanlarından biri olacaktır.
  • En merakla beklediğim eventlerden biri 13 Eylül perşembe gecesi gerçekleşecek olan Vogue Fashion Night Out. Geçen 2 senede olduğu gibi yakın arkadaşlarımdan oluşan kız grubumla yine İstinye Park'ta yiyip, içip, dedikodu yapıyor olacağız. Siz de alışveriş seviyorsanız kaçırmayın.
  • Pera Palas Otel'in karşısında yer alan Meze by Lemon Tree, iki günde bir değişen mezeleriyle ağız sulandırıyor. Deneysel mezeleri tatmak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder