Çarşamba, Şubat 20, 2013

Geçen haftanın en iyi giyinenleri vol.3

Ben bu bölümü baya sevmeye başladım, sanırım bundan sonraki çoğu hafta devam ettirebilirim. Televizyondaki en sevdiğim programlardan biri Fashion Police olunca bu bölümü sevmemek ve yapmamak da baya zor oluyor zaten. Özellikle moda haftaları döneminde olduğumuzdan, çoğu resim front rowdan ya da davetlerden geliyor. Sondaki iki resim ise bence sokak stilinde palyaço gibi görünmeden de cool olunabileceğinin kanıtı.




Kate Hudson Stella Mccartney elbisenin içinde yazdan kalma bir gece yaşatırken, Zoe Saldana Alexander Mcqueen'den beklenmicek ölçüde beyaz ve saf bir görüntü çiziyor. Kate Bosworth ise tabi ki tarzından ödün vermiyor ve Top Shop elbisesi ile bence Los Angeles'daki Top Shop açılış gecesinin en havalısı oluyor. 



Chrissy Teigen'in Vera Wang elbisesindeki desenler ve elbisenin vücuduna oturuşu muhteşem. Ashlee Simpson eski günlerine inat pastel tonlardaki Christian Siriano elbisesiyle klas bir şıklık sergilemiş. Jessica Alba ise Tommy Hilfiger defilesinde bu kışın modası beyaza-beyaz tarzında harika.


Ve bence sokak stilini en güzel yansıtan iki kare. Atlantic-Pasific siyah zara kabanını kürk yaka ile birleştirerek bambaşka bir havaya sokmuş. Jamie Chung ise son zamanların en trendy hareketini yapmış ve trenckotunu omuzlarına atmış, çok da güzel olmuş.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder