Çarşamba, Şubat 13, 2013

Sevgililer Günü programlarına devam...

Diyelim ki aslında sevgililer gününde hiç birşey yapmayı düşünmüyordunuz ama son dakikada evde oturmak istemediğinizi farkettiniz ve bir önceki yazımda bahsettiğim sevgililer günü önerilerinin hiçbiri içinize sinmedi. Peki, ben de yenilerini sunarım size o zaman. :)
  • Öncelikle yemek kısmını aradan çıkartalım. Hem karnınızı doyurup, hem sevgilinizi mutlu edip, hem de topluma yararlı birşeyler yapmak ne kadar muhteşem olur değil mi? O halde 14 Şubat günü The Upper Crust Pizzeria'dan kalp şeklindeki "Sevgilimin Pizzası"nı sipariş ediyorsunuz ve bu siparişiniz karşılığında 10 TL The Upper Crust Pizzeria tarafından TEGV'e gönderiliyor. Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak için harika bir fırsat!
  • Sıra eğlenmeye geldiğinde seçenek bol. Nişantaşı Den Cafe Anti-Valentine's Day Party ile adeta hepimizi kurtarıyor ve 14 Şubat'da evden çıkmak için bahane oluyor.

  • Nişantaşı'ndaki Sess klasik perşembe akşam partisi bu hafta sevgililer gününe özel süprizler ile gerçekleştiriyor.

  • Beyoğlu civarında takılmak isteyenler Küçük Beyoğlu'ndaki sokak partisinde kurtlarını dökebilir.

  • 14 Şubat gecesi Nublu'da ise ünlü Reggae grubumuz Sattas sahne alacak. Sevgililer Günü'ne özel birşey yapmak istemiyorsanız ideal program bence. :) İyi eğlenceler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder