Çarşamba, Ağustos 14, 2013

Bodrum'da bu yaz neler oluyor?

Bodrum'u yazmak için biraz geç kaldığımın farkındayım, ama Bodrum'da bu yaz eğlence adına hiçbir şey olmuyor. Yazmaya değer bir şeyler çıksın diye bekledim ama yok yani olmayacak. Bana kalırsa eğlence istiyorsanız hiç gelmeyin buralara ama yazı o lacivert denize girmeden bitiremem diyorsanız (deniz hala çok güzel, ona laf yok)  o zaman geldiğinizde nerelere gidebilirsiniz, işte Bodrum:


  • Öncelikle Türkbükü bitmiş cidden. Zaten bir kaç senedir kötüydü, ama en azından hafta sonları Maçakızı happy hourları falan vardı, bu sene orası da keyifsiz. En güzel Türkbükü programı; İpekçe'den alışveriş, akşamüstü güneşi batırırken Fidel'de Cüneyt Kurt müzikleri ile güzel bir içki, sonrasında Miam ya da Garo's da yemek.  
  • Yalıkavak bildiğiniz gibi geçen seneden beri çok popüler. Gündüzleri Palmalife ya da Moon Beach'de deniz keyfi yapılabilir. Daha ekonomik bir beach arayanlara ise önerim Xuma ya da Magi Beach. Akşam herkes akın akın marinaya gidiyor tabi ki. Marina gerçekten güzel ama çok kalabalık, neyse ki yemek-içmek için seçenek çok; Cookshop, Kitchenette, Mezzaluna, Balıkçı Sait, Nusret, Cipriani, Dolce, Billionaire...
  • Gündoğan her zaman ki gibi sakin, gündüz için pek seçenek yok ama balık için Reana ya da Küçükbük tarafındaki Muhtar'ın Yeri denenmeli.
  • Gümüşlük ise akşamüstü içkisi klasiği Limon ve ambiyansı ile herkesi büyüleyen Mimoza'ya bir de Club Gümüşlük'ü eklemiş bu sene. 
  • Bodrum'un içi hep aynı, ama değişmemesi beni mutlu ediyor. Önce marinada keyifli bir yemek, sonra barlar sokağı ya da Körfez. 10 yıldan beri aynı program, aynı samimiyet. Bir şikayetim yok. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder