Çarşamba, Ağustos 21, 2013

İstanbul'da bu hafta vol.721

Gündüzleri sıcaktan ve nemden, geceleri de dolunayın stres yapan etkilerinden bunalmışken; yapılacak en güzel şey kendimizi müzik ile sakinleştirmek. Neyse ki İstanbul'da bugünlerde bolca konser ve etkinlik var.

  • Perşembe akşamı İlhan Erşahin Lucca'da Dj Yakuza'ya eşilk ediyor. Hem keyifli bir ortam hem de güzel müzik için kaçırılmayacak bir fırsat.

  • Cuma günü her türlü zevke uygun etkinlik ile dolu. Gündüz Nişantaşı'ndaki L'appart'a uğrayıp birbirinden ünlü tasarımcıların ürünlerine çok uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

  • Benim alışveriş ile işim olmaz diyenler; Nike Running Türkiye'nin organize ettiği Get Fly 5K Koşusu Kilyos Solar Beach'de akşam 19.00'da başlıyor. Etkinlik için detaylara linkten ulaşabilirsiniz. Bu arada koşu demişken, Zero'nun Nike ile beraber hazırladığı Istanbul Running Guide'ı gördünüz mü? Semt semt parkurların incelendiği rehbere mutlaka göz atın.
  • Ben gece çıkıcam diyenler ise Nayah'da Sattas'ı dinleyip eğlenebilir, ya da bu yazın klasiği haline gelen Suma Beach'e doğru yola çıkabilir, çünkü Suma Beach'de eğlence bu hafta cumadan başlıyor. Cuma günü Newspeak'in düzenlediği The Getaway'de Luca Bacchetti, Digitaria, Doctor Dru gibi isimler performans sergileyecek. 

  • Cumartesi ise Belle and Sebastian günü. Indie müziğin öncüleri Küçükçiftlik Park'ta İstanbul'daki ilk konserlerini veriyor. İstanbul dışında olanlar ise Çeşme Kum Beach'de Orange Date serisinin ikincisine katılabilir.

  • Bu haftanın en eğlenceli etkinliği ise Büyük Ev Ablukada'dan geliyor. Pazar günü 15.00'de Tophane Rıhtım'daki stüdyonun bahçesinde başlayacak olan panayır, 20.00'de otoparkta konser ile devam edecek. Pazar gününün bu en eğlenceli hali için http://olmadikacariz.net adresinden bilgi alabilirsiniz.  
  • Şehirde yeni mekanlar açılmaya devam ediyor. New York'un ünlü hamburgercisi Shake Shack'in İstinye Park'tan sonra ikinci şubesi Tünel'de geçtiğimiz hatfa açılırken, yine Tünel'de açılacak olan bir başka Amerikalı hamburgerci Fatburger için biraz daha beklememiz gerekiyor. Bir diğer yeni açılan yer Hamov ise Ermeni mutfağını merak eden ya da sevenleri tatmin edecek nitelikte.

  • Ceylan Intercontinental Hotel'in altında yaz başında Bird'ün sahipleri ve ünlü şef Emre Şen ortaklığında açılan Flamingo, Eylül'de yoluna Bird'ün sahipleri olmadan devam etmeye hazırlanıyor. Flamingo'nun hızla yükselen popülaritesinin bu durumdan etkilenip etkilenmeyeceğini önümüzdeki günler gösterecek.
  • Eylül ayında açılması planlanan Trump Towers'ın terası, İzzet Çapa'ya emanet edilmiş durumdayken; rakibi Zorlu Center'ın Avenue katında Lucca'nın küçük kardeşinin açılacak olması heyecanlandırıcı haberler arasında.
  • Galata Kulesi'nin hemen yan sokağında açılan Hangout Galata, Berlin ve Amsterdam gibi şehirlerden toplanan birbirinden şık vintage parçaları müşterilerle buluşturuyor. Ürünlere bir göz atmak için butiğin Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder