Salı, Aralık 24, 2013

İstanbul'da parti zamanı!

Ve işte geldik 2013'ün sonuna :) İyisiyle, kötüsüyle, gezisiyle, ayakkabı kutusuyla bir yılı daha arkamızda bırakırken; önce christmas partileri ardından da yılbaşı partileri ile yoğun bir ajanda bizi bekliyor. Çok gezin, çok eğlenin; biliyorsunuz yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer! 

  • It's Christmas Time!! :) Ülkemizde her ne kadar ailecek evde kutlanmasa da, mekanlar Noel yemekleri ve partilerle bizleri eğlendirmeyi planlıyorlar. Lezzetli yemekler ve hoş bir ortamda klasik tarzda bir noel geçirmek isteyenler bugün Aheste Galata'da aradıklarını bulabilirler.



  • Akşam ise Lucca'daki Vogue partisinde keyifli bir gece geçirebilir ya da kalabalıktan baygınlık geçirebilirsiniz; çok emin değilim :) Yine de Lucca'da parti deyince akan sular durur!
  • Çarşamba akşamı geleneksel Akaretler Hello! Street Party 19.30'da W Otel'in önünde başlıyor. İsterseniz sokakta, isterseniz Minyon'un yerine açılan The Rocks'da partiye dahil olabilirsiniz. The Rocks'ın yarınki menüsü de iddalı: isteyene klasik hindi menüsü isteyene terasta BBQ :)
  • Akaretler'deki partiden sonra haliniz kalırsa Dj Kiwi Nu Pera Pop'da sizi coşturmak için hazır!

  • Perşembe günü yılbaşı hediyelerini alma zamanı! Room Teşvikiye'de birbirinden yetenekli tasarımcıların ürünlerine %70'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.

  • Akşam 19.00'da Zorlu Center'da Elle partisi bizi bekler! Sonra da Nişantaşı Hardal'da Dj Murat Tokuz ve Dj Ali Arslan ile dans edip, muhteşem kokteylleri içme zamanı.

  • Bir indirim haberi de Zadig&Voltaire'den. Cuma günü L'appart Pr Nişantaşı'ndaki ofisinde  %50'ye varan Zadig&Voltaire indirimine ev sahipliği yapıyor.

  • Her yaz heyecanla beklediğimiz Bebek Festivali bu sene yeni yılda da kuruluyor. Cumartesi günü başlayacak olan festival yılbaşına kadar devam edecek. Buz pateni pisti, atlıkarınca, alışveriş standları, çeşitli performanslar ile bu seferki festival daha da renkli!

  • Kalabalık, trafik, ev partilerinin sıkıcılığı… Siz de yılbaşında ne yapacağınıza karar veremediyseniz, bir süprizim var! 2013 yazının efsanesi Suma Beach yılbaşı için geri döndü! Tropik ada dekorasyonu ve birbirinden iyi djler ile the Hall'da çok farklı bir yılbaşı gecesi yaşayacağınız garanti!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder