Salı, Mart 03, 2015

İstanbul'da bu hafta vol.608



Bu haftanın etkinlikleri her telden çalıyor. Şimdiden iyi eğlenceler! :)

  • Son zamanların en sevdiğimiz mekanı Kolektif House, italyan geleneği aperitivoyu 05 Mart Perşembe akşamı iş çıkışında ayağınıza getiriyor. Cool insanlar, lezzetli yemekler ve güzel müzik için bu etkinliği kaçırmayın.
  • Geçen yaz Suma Beach’te dinlediğimiz en güzel ve sofistike setlerden birini back to back projeleri ‘Praslesh’ olarak çalan Raresh ve Praslea, 07 Mart Cumartesi günü the Hall'da.  
  • 2011 yılında kurulan sosyal sinema platformu Fil’m Hafızası, hayatımızın olmazsa olmazı hayvanların başrolde olduğu kısa filmleri “Welcome To The Jungle” etkinliğinde sinema ve hayvan severlerin beğenisine sunacak. Nankör kediler, sahibinin sesi köpekler, gamsız baykuşlar ve destansı örümceklerin konu edildiği 6 kısa film, 09 Mart Pazartesi akşamı Mürekkep’te gerçekleşecek "Welcome To The Jungle" gecesinde gösterilecek. Ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinliğe, Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez fotoğraflarıyla destek veriyor.
  • 09 Mart'ta Beyoğlu'nda kapılarını açarak Soho House'ların en büyüğü olacak olan Soho House İstanbul, 87 yatak odası, kulüp mekanları, teras havuzları, kiralanabilecek özel alanları, sinema salonu, gym, Cowshed spa ve arka bahçesi olan İtalyan restoranıyla üyelerini bekliyor.
  • Şehrin diğer yeni mekanı La Boom'un içinde açılan Next Door. Ben henüz Gizli Kalsın'a bile gidemedim, umarım Next Door'a yakında uğrayabilirim. :)
  • 09 Mart Pazartesi gününün başka bir etkinliği de Blush Nişantaşı'nda gerçekleşecek olan Lay's Fırından Lezzetler daveti. Burcu Esmersoy ve Refika Birgül'ün de katılacağı davette fırın lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz.



  • Gayrettepe'de bulunan Bosphorus Brewing Company şu anda İstanbul'da kendi birasını üreten tek işletme. Biraseverler 10 Mart Salı günü bu biraları tatmak için orada olacak. Aç gelenler yemek yiyebilir, tok gelenler de Gezengo ekibi ile beraber biraların tadına bakabilir.
  • İMA'nın Tanıtım Günleri, Profesyonel Gelişim Programları kapsamındaki etkinlik ile devam ediyor. Stylist Ceylan Atınç ve moda fotoğrafçısı Aslı Girgin'in ''Stylist ve Moda Fotoğrafçısı İlişkisi'' başlıklı söyleşisi 12 Mart Perşembe günü 19.00 - 21.00 saatleri arasında.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder