Çarşamba, Haziran 14, 2017

Bu hafta sonu İstanbul'da vol.140617

  • Emirgan’daki Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi müzenin Boğaz manzaralı bahçesinde farklı seviyelere hitap eden bir yoga etkinliği düzenliyor. Müzede Yoga buluşmaları 14 Haziran’dan itibaren her çarşamba 08.00-09.15 saatleri arasında Cihangir Yoga eğitmenlerinin yönetiminde ücretsiz olarak gerçekleşecek.
  • Çarşamba akşamı nostaljik bir gece yaşayıp Forrest Gump’ı arabalı sinemada izlemek ister misiniz? GQ dergisinin Maslak 42’nin otoparkında gerçekleştirdiği etkinlik ile eski Amerikan filmlerinden fırlamış bir deneyime hazır olun!
  • Çarşamba akşamı gerçekleşecek olan Kimono Party’nin altıncısında DJ kabininden Cisetta, Tankut Güven ve Yalım Erdiniz geçecek, dans ritmini iyice hızlandıracak, 5 Cocktails’in meşhur kokteylleri eşliğinde eğlencenin dibine vuracaksınız.
  • All Pop-up store etkinliğinin en yenisi 15 Haziran Perşembe günü, Akmerkez'de yaz tatiline dair ihtiyacınız olan her şeyi bir arada bulabileceğiniz markalarla gerçekleşiyor. 
  • İstanbul denince akla ilk gelen yaz etkinliği Harbiye Açıkhava Konserleri, bu sene olmayacak denirken sürpriz yapıp yine hayatımıza girdi ve bizi mutlu etti. Haziran ayında ZUBİZU sponsorluğunda yıldızların altında izleyebileceğiniz isimler Athena (16 Haziran), Şebnem Ferah (17 Haziran), MFÖ (18 Haziran), Bülent Ortaçgil & Birsen Tezer (19 Haziran), Teoman (20 Haziran) ve Kenan Doğulu (22 Haziran).
  • Farklı formatlardaki canlı performansları, müziğine eşlik eden etkileyici görselleri ve akıcı, sürükleyici şarkı yapılarıyla son dönemin bağımsız müzik sahnesinin en dikkat çeken isimlerinden biri olan In Hoodies, özel bir performansla 16 Haziran Cuma akşamı Bant Mag. Havuz / Bina’ya konuk oluyor. Konser sonrasında Manyetik Bant DJ seti dinleyebilirsiniz. 
  • Bu yaz, hafta sonları, gecenin bir yarısı Kilyos’un yolunu tutmak sebepleri ikilendi, Kafes’ten arka arkaya gelen parti sesleri geceyi hızlandırdı. Bu Cuma gecesi ‘Stil vor Talent Label Night’ kapsamında Teenage Mutants, Moonwalk KlangKuenstler ve Sezer Uysal Music çalacak. 
  • İstanbul Müzik Festivali kapsamında 17 Haziran’da bomontiada’da Musica Sequenza & Burak Özdemir’in göz alıcı projesi Sampling Baroque: Exposing Handel’i ücretsiz olarak izleyebilirsiniz. Ya da yine Cumartesi akşamı Gaye Su Akyol ve Bubituzak ile Peyote Cennet Bahçesi’nde fantastik bir zaman yolculuğuna çıkabilirsiniz.
  • Moskov ve Berlin’de kült kategorisindeki partilere imza atmış ARMA, benzer bir etkiyi Cumartesi gecesi Suma Beach’de bırakma planında. Margaret Dygas, Phuong Dan, Abelle, Dasha Redkina, Andrey Zots, Alex Danilov, Ranishe Niyaak ve O.BEE’den oluşan line-up bu hafta sonu Suma Beach’te.

  • Pazar günleri, yaz sezonunda Cızbız Disko ile yepyeni bir anlam kazanıyor! 18 Haziran Pazar saat 17.00'de Etiler Backyard’da disko topunu döndürmeye, sonrasında da cızbızlamaya devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder