Çarşamba, Haziran 07, 2017

Güneye göç öncesi İstanbul'da son gezintiler ;)

  • İstanbul’un yeni parti serisi Disconnect, 07 Haziran Çarşamba akşamı Mentha’da ilk etkinliğini gerçekleştirecek. Elektronik müzik odaklı serinin ilk konuğu; Fabric, D-Edge ve Watergate gibi popüler gece kulüplerindeki performanslarıyla bilinen ‘disko kraliçesi’ Georgina Fernandez, nam-ı diğer BabyG.
  • Assouline vakit geçirmeyi en sevdiğim dükkanlardan biri, birbirinden güzel kitaplar ve aksesuarlar arasında kendimi saatlerce kaybediyorum. Bebek’deki mağazalarında 08 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan, ve kitaplardan ilham alan “Summer Pop-up” etkinliğinde Assouline kitaplarının yanı sıra Serdar Gülgün, Mehry Mu, Melez Tea gibi markaların ürünlerini de inceleyebilirsiniz.
  • Leica Galeri İstanbul, 08 Haziran – 05 Ağustos 2017 tarihleri arasında Arslan Sükan’ın “Prelude” isimli kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Arslan Sükan’ın, Leica Galeri İstanbul’da sergilenecek eserleri, 2004 – 2008 yılları arasında L'Uomo Vogue (İtalya), A Magazine (Fransa), Crash (Fransa), Faces (İsviçre) ve Muse Magazine (İtalya) gibi uluslararası dergilerde çalışırken çektiği sahne arkası defile fotoğraflarından oluşuyor.
  • Perşembe akşamı Mentha’da sahne alacak olan Hey Douglas, sevenlerine yine harika bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
  • 1920’ler New Orleans’ının geleneksel caz müziklerini günümüze taşıyan Uninvited Jazz Band, 09 Haziran’da Avluda Caz konserleri kapsamında bomontiada’da.
  • 09 Haziran Cuma akşamı Kafes’te çalacak olan DJ Oxia; Agoria, Miss Kittin gibi isimlerle ortak çalışmalarıyla ve remiksleriyle öne çıkıyor. Moby’nin klasik ‘Why Does My Heart Feel So Bad’ parçasına yaptığı remiks, dumanı üstünde işlerinden bir tanesi. Oxia’ya kabini devredecek isim ise techno ağırlıklı setiyle Jonathan Kaspar.
  • Maçka Küçükçiftlik Park’ta 10 Haziran günü gerçekleşecek Wellness Day’de sağlıklı yaşam sohbetlerinin yanı sıra, beslenme, yoga, zumba, pilates seansları da düzenlenecek. Tüm programı aşağıda görebilirsiniz.
  • Yerli sahnemizin yeni dönem heyecan verici gruplarından Jakuzi ve Palmiyeler 10 Haziran Cumartesi Peyote Cennet Bahçesi’nde!
  • Sezona geçtiğimiz hafta sonu merhaba diyen Suma Beach’te bu hafta Burning Man havaları esiyor. Rebolledo, Damian Romero, Concret ve Cengiz Can set başına geçecek.
  • Başarısını Burning Man gibi büyük sahnelere taşımış Rus dj ve prodüktör Azamat, 11 Haziran akşamüstü Crib ev sahipliğinde MENTHA kabinine konuk olmaya hazırlanıyor. Pazar günü Crib’in her teras etkinliğinde olduğu gibi barbekü ve müzik eşliğinde güneşi batırırken kabinin ev sahipleri Ata Gunay ve Burcu Genç olacak.

Ve yavaş yavaş İstanbul’u terk etmeye hazırlanırken, 2 program önerisi de şimdiden kendini Bodrum ya da Alaçatı ya atabilmiş şanslı azınlık için…
  • Maze with Friends serisinin üçüncüsü bu hafta sonu Alaçatı Wishbone'da gerçekleşiyor. Çeşme'de sezonun ilk etkinliği olarak gerçekleşecek parti, güneşin en güzel olduğu saatlerde başlayıp, sabahın ilk saatlerine kadar değişik disiplinlerde müzik icra eden bir çok DJ'i sunacak. Gün içerisinde güzel müzik eşliğinde deniz, BBQ ve bir çok şeyden faydalanmak adına erken gitmenizi öneririm.
  • Kışın en popüler gece kulüplerinden Harbiye’deki KLEIN’ın Bodrum şubesi EVA KLEIN bu Cumartesi kapılarını açıyor. Memo Garan, Yakuza, Orkun Bozdemir, Koray T, ve Hemi’nin setin başında olacağı mekanda Eylül ayına kadar lokal ve yabancı sahneden pek çok isim performans gösterecek. Art Department, Miguel Campbell, Kyodai, Kraak & Smaak, Infinity Ink ve Barış K. yaz boyunca kabine geçecek isimlerden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder