Çarşamba, Ağustos 09, 2017

Yaz bitmeden...

  • ACHPROJEKT, deneyim serilerinin hafta içi ayağı olan "Ach! Mitt Afterwork Event Series" yeni etkinliği ile 09 Ağustos Çarşamba akşamı saat 19:00'da Mentha Karaköy'de! Keyifli teras atmosferi eşliğinde sezonun en iyi DJ'lerini ağırlayan Mentha Karaköy'de fazla mesaileri elektronik türe yedirdiği anadolu-funk ve geleneksel Türk müziği ezgileriyle dikkatleri üzerine çeken kozmonotosman'a devredebilirsiniz! 
  • Ortaköy’deki Hobo mutfağında 11-13 Ağustos arası Meksika istilası var! Pico Rica yani “Lezzetli Acı” isimli Meksika mutfağının yaratıcıları Jennifer Herrera ve Matt Pipe çifti, Türk şef Sina Sucuka ile Hobo mutfağına giriyor. Londra ve Berlin’de gerçekleştirdikleri başarılı pop up etkinliklerinden sonra rotayı Sina ile birlikte İstanbul’a çeviren ekip, 3 gün boyunca yemeklerini sizler için yapacak. 
  • 11 Ağustos Cuma gecesi Palmarina’daki 29 Food Bar’da ise Bagatelle Ibiza’dan Fabien Koufach dj kabininin başında olacak.
  • Suma Beach her hafta olduğu gibi bu haftada iki farklı performansla hafta sonunu keyifli hale getiriyor. Techno harikası Len Faki ve Alman techno prensesi Paula Temple ile 11 Ağustos’da Suma Beach'te Berlin çıkartmasına hazır olun!
  • Bu Pazar bir değişiklik yapın, ada vapuruna atlayıp Peyote Cennet Bahçesi’nde Lara Di Lara’nın dingin müziğini keşfedin. 
  • Şehrin yenilerinde bu hafta; Karaköy’de açılan Mehmet Gürs’ün yeni bebeği Mürver Restaurant ve tatlış dekorasyonuyla Balat Coffee & Guide var.
  • FG 93.7 tarafından 2004 yılından beri düzenlenen, 150.000’i aşkın müzik severi ve dünyaca ünlü 600’den fazla sanatçıyı ağırlayan Electronica Festival, Burn Energy ana sponsorluğu ile 2 yıl aradan sonra İstanbul’a geri dönüyor. 13 - 14 Ağustos tarihleri arasında Suma Beach’de gerçekleşecek olan festivalde Dubfire, Scuba, Black Coffee, ANNA, Efdemin, Aril Brikha, Ripperton, Re.You, Elekfantz, Musumeci’nin yanı sıra Crew Love Showcase dahilinde Soul Clap, Wolf + Lamb, PillowTalk ve Nick Monaco’nun sahne alacak.
  • 13 Ağustos Pazar günü 17.00 itibariyle kabinde Berk Pakkan ve Le Bébé Royal'in müzikleri ve mangalda cızbızlayan etler eşliğinde Backyard’daki Cızbız Disko’ya bekleniyorsunuz.
  • 12 – 16 Ağustos tarihleri arasında Bodrum yarımadasına klasik müziği yayacak olan Bodrum Müzik Festivali’nde bu sene Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, Emma Shapplin, Fazıl Say, Kerem Görsev Trio gibi Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen müzisyenleri sahne alacak. Festivalin bu seneki buluşma noktaları arasında D-Marin Turgutreis Marina’nın yanı sıra, Gümüşlük Akademisi, Şevket Sabancı Parkı, Bodrum Kalesi ve bu yıl ilk kez TED Bodrum Koleji, Bodrum Müzesi Şövalye Odası ve kuleler, Yalıkavak Marina, Bodrum Marmara Oteli, Halikarnas Mozolesi var. 
  • Günün en güzel haberi: Elektronik müzik topraklarının vizyoner prodüktörü ve ses kaşifi Nicolas Jaar, 03 Ekim'de Zorlu PSM'de sahne alacakmış! Biletler bugün satışa çıktı, sakın hepsini bitirmeyin bana da bırakın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder