Perşembe, Ekim 20, 2016

İstanbul'da bu hafta sonu vol.502

  • Beyoğlu Tomtom Mahallesi, bugün başlayacak “Tasarım Tomtom Sokak’ta” etkinliğiyle 100’ün üzerinde tasarımcıya ev sahipliği yapacak. 23 Ekim’e kadar sürecek olan etkinlikte tasarım sohbetleri ve atölyeler düzenlenecek.
  • Mandarin Oriental Bodrum içinde hizmet veren Superjazz bu kış W İstanbul’daki W Lounge’a taşındı. Canlı sahne performanslarının sergilendiği, farklı lezzetlerin sunulduğu mekan, geçtiğimiz hafta açıldı.
  • Bomontiada’da yer alan ATÖLYE, etkileşim ve yaratıcılığın odak noktası olmaya devam ediyor. ATÖLYE komünitesi tarafından bir yıldır üretilen projeler 3. İstanbul Tasarım Bienali'ne paralel olarak her Cuma sergilenecek. Bu cuma hem projeleri görmek hem de tasarım bienalini kutlamak için 18.00’den itibaren Atölye’ye uğramayı unutmayın.
  • 21 Ekim’de Akbank Caz’ın belki de en dikkat çekici isimlerinden, idolleri Billie Holiday ve Nina Simone’un izinden giden güçlü kadın vokal Imany Volkswagen Arena’da olacak.Aynı gece Klein’da kabine geçecek PBR Streetgang ise house müzik vaad ediyor.
  • Drum and bass’in öncüleri olarak kabul edilen Fabio and Grooverider, türün heyecan verici isimleri Dillinja, Total Science, Jumpin Jack Frost, 2Shy ve Five Alive’la birlikte, 21 Ekim’de Zorlu PSM Studio’da çok özel bir partide bir araya geliyor.

  • La Boom ve Gizli Kalsın’ın yaratıcısı Emirgan Group, Levent’teki La Boucherie’yi yeniledi. La Boucherie Kabare’de, adından da anlaşıldığı gibi, yemeğin yanı sıra gösteriler de olacak. Oyuncular burada sahneye çıkmak için hummalı bir çalışma içerisinde senaryolar yazıyorlar. 
  • 26. Akbank Caz Festivali kapsamında, 22 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Soho House’da Moda & Caz konulu bir konuşma düzenleniyor. Moda yazarı Barış Çakmakçı moderatörlüğünde radyo programcısı ve caz müzik yazarı Hülya Tunçağ ve Moda Tasarımcıları Derneği Başkanı Mehtap Elaidi’nin katılımı ile gerçekleşecek panelde sadece müzikten değil; sinemadan, edebiyattan ve moda dergilerinden örneklerle caz tarihinde kısa ama keyifli bir tura çıkabilirsiniz.

  • 22 Ekim Cumartesi gecesi Türkiye’de çok sevilen Norveçli Finebassen indigo’da sahne alacak. Aynı gece Mykonos Scorpios’un ünlü djlerinden Maga, Backbar’da çalacak.
  • Yalıkavak’taki X Beach’ten sonra Topağacı’nda Grey’i açarak semte farklı bir kitleyi de getiren Tayfun Topal, şimdi de Cihangir’de Eski Leyla’nın yerinde Hazine adlı bir restoran-bar açtı. Canlı müzik programlarına da başlayan Hazine’de her gece farklı bir isim sahneye çıkıyor, Cihangir hareketleniyor.
  • 22 Ekim Cumartesi gecesi farklı bir eğlenceye ne dersiniz? WHY SO SER!OUS partisinde 2 farklı mekanda,  11 DJ ve 14 saatlik aralıksız müzik olacak! 20:00-01:30 saatleri arasında Moro Nişantaşı’nda Danniel Selfmade, Aksak, Ali Efe Dinç, Emre Öğütçü ve Emre Şenol ile dans edip; saat 01:00’den sonra GLOW’da kurtlarınızı dökmeye devam edebilirsiniz. Detaylar için linkte tıklayın!

  • Kentin fenomeni 3. dalga kahve kültürünün temsilcisi kahve dükkanlarını kendine mesken edinen Bean Beat Bite, bu Pazar 46. etkinliğinde, Federal Galata’da olacak. Kaan Duzarat ve Violations Radio müzikleriyle keyifli sohbetler, taze çekilmiş kahve kokuları, sıcak/soğuk 3rd Wave kahveler, plak çıtırtıları ve ağızda dağılan atıştırmalıklar için kaçırmayın.

  • 25 Ekim günü Four Seasons Bosphorus’da düzenlenecek olan ZUBİZU Wellness etkinliğinde dünyaca tanınmış anti-aging ve wellness uzmanları önerilerini aktaracak. Çeşitli workshopların düzenleneceği etkinlikte doğal ve sağlıklı yaşam marketinin yanı sıra spor giyim ve aksesuarları, sağlıklı beslenme ve anti-aging ürünlerine dek birçok farklı ürün misafirlerin beğenisine sunulacak. Etkinlikte ZUBİZU kullanıcıları tüm ürünlerde %10 indirimden faydalanabilecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder