Perşembe, Ocak 19, 2012

Juicy

2012 kararlarım arasında sağlı beslenmek maddesini görmüşsünüzdür. Şu yaşıma kadar düzgün beslenme konusunda çok başarısız olmamdan dolayı, yeni arayışlar içerisine girdim. Sebze ve meyveleri yemek yerine, suyunu içmek daha cazip geliyor bana. Bu sebeple bugünden itibaren bulduğum lezzetli ve yararlı sebze ve meyve suyu tariflerini sizlerle paylaşacağım.

Öncelikle Hollywood ünlüleri tarafından tercih edilen sağlıklı içeceklere bakalım:

NICOLE RICHIE
Gün boyu bir işten diğerine koşmak zorunda olan Nicole Richie; yeşil elma, aloe ve armut karışımı meyve suları sayesinde daha sağlıklı beslendiğini ifade ediyor. Richie, meyve sularının kendisine hızlı bir şekilde enerji verdiğini bu sayede temposunun düşmediğini belirtiyor.

KRISTEN CAVALLARI
Genç oyuncu Kristen Cavallari, antioksidan bakımından çok zengin olan yeşil bitki sularının, kendisi gibi sebze yemeyi sevmeyenler için ideal bir çözüm olduğunu ifade ediyor. Cavallari, sık sık salatalık suyu içiyor.

MIRANDA KERR / ORLANDO BLOOM
MIranda Kerr ve kocası Orlando Bloom, sabah ilk iş yeşil sebze suyu içtiklerini ifade ediyor. Portakal ve diğer meyve sularına göre çok daha az kalorili olan bu sular, ünlü çiftin hem formda kalmasını hem de hastalıklara karşı korunmasını sağlıyor.

HILARY DUFF
Ünlü şarkıcı Hilary Duff, hamile kaldıktan sonra yeşil bitki suları içmeye başladığını ve bunların kendisine çok iyi geldiğini ifade ediyor. Duff, ıspanak ve salatalık suyu içmesinin hem metabolizmasını hızlandırdığını hem de gün boyu enerjik olmasına yardımcı olduğunu söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder