Pazar, Şubat 10, 2013

Bu hafta ve Sevgililer Günü programları...

Bu hafta gezilecek yerleri iki bölüm halinde yazmaya karar verdim. Sevgililer Günü münasebetiyle hem çiftlere hem de bekarlara yönelik o kadar çok etkinlik var ki, öncelikle bir perşembeyi atlatalım haftasonuna sonra bakarız. Şahsen ben genelde 14 Şubat'ı evde ya da yurtdışında geçirmeyi tercih etsem de, görevimi hakkıyla yapıp size en iyi seçenekleri sunuyorum. İyi eğlenceler!
  • Öncelikle Sevgililer Günü'nü unutup hayırlı bir etkinlikten bahsedelim. Geçtiğimiz günlerde çıkan yangınla büyük hasar gören Galatasaray Üniversitesi için Mezunlar Derneği tarafından Mürekkep'de 13 Şubat akşamı bir bağış gecesi düzenleniyor. Sadece 50TL vererek alabileceğiniz biletlerle siz de Galatarasay Üniversitesi'nin tarihi binalarının onarılmasına yardımcı olabilirsiniz.

  • Sevgililer Günü için sadece partiler değil büyük indirimler ve sample saleler de düzenleniyor. Bunlardan en çok ilgimi çeken, L'appart'ın salı günü gerçekleştireceği Else, Marchon ve OYE ürünlerinin satılacağı sample sale'i sakın kaçırmayın. 

  • 12 Şubat Salı gecesi ise Smirnoff ve Sibel Arna sizleri Limoncello'ya davet ediyor. Salı gecesi Corridor'a alternatif arayanlara duyurulur.

  • Hem 13 Şubat hem de 14 Şubat'da New Yorklu alternatif müzik grubu Interpol'ün solisti Paul Banks solo projesiyle Babylon'da sahne alacak.
  • Açıldı, açılacak derken çarşamba akşamı GQ Club Etiler'de eski Friday'sin yerinde müşterilerine kapılarını açıyor. Büyük açılış ise Dj Claude Challe ve Dj Miss Nine eşliğinde 28 Şubat'da gerçekleşecek.
  • Dolunay Obruk Band 13 Şubat akşamı Bebek Kitchenette'in üstündeki Poupon'da sahne alacak ve caz severleri muhtemelen yine mest edecek.
  • Erken sevgililer günü partisi ise 13 Şubat akşamı The Hall'da "The Eternal Taste of Love" ismi ve Nihat Odabaşı evsahipliğinde gerçekleşecek. 

  • 14 Şubat'ı romantik akşam yemeği yerine eğlenerek geçirmek isteyenler Kanyon'da Ozan Doğulu müzikleri ile coşabilir, Refresh the Venue'de Yalın şarkılarıyla içlenebilir, Suada'da MFO ile güzel bir gece geçirebilir ya da Ghetto'da Ayhan Sicimoğlu ile dans edebilirler.
  • Sadece bekarlara özel parti ise Le Meridien Otel Boaz'dan geliyor. "Who's next?" isimli partide ruh eşinizi (!) ararken Virgin Radio djlerinin çaldığı müzikler ile eğlenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder