Perşembe, Kasım 24, 2016

İstanbul'da bu hafta sonu vol.372

Biraz dans, biraz astroloji, biraz kahve derken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız ;)
  • 24 Kasım Perşembe Salon’un konuğu indie sahnesinin son yıllardaki en özgün gruplarından Local Natives. W Lounge’da ise 22.00’den itibaren Türkçe müzik severleri Mirkelam eğlendirecek.
  • Türkiye'nin ve dünyanın en ünlü astrologlarıyla birlikte üç gün boyunca eğlencenin, gezegenlerin ve astrolojiye dair her şeyin bir arada olacağı Astro Fun Festival 25-26-27 Kasım’da Uniq İstanbul’da gerçekleşecek. Astroloji ile ilgili seminerlerin, workshopların, Astro Müze ve Astro Kütüphane'nin tek bir merkezde toplanacağı Astro Fun Festival meraklılarına heyecanlı bir deneyim yaşatacak.
  • Allen Hulsey ile Gourmet Guitar, After Work Apertivo, 25 Kasım Cuma günü 10 Karaköy, ON10 Terrace Bar'da.
  • 25 Kasım Cuma Avusturyalı ilham verici prodüktör Dorian Concept Salon sahnesinde, Connected Frontlines ise indigo’da sahne alacak. Aynı gece Klein’de ise sempatik ikili Eli & Fur var. 
  • 06 Aralık’a kadar Karaköy’deki Colonie’ye gidip The Guide’ın 25.yılı şerefine Cevat Yıldırım tarafından yaratılan Çengelköy kokteylini denemeyi unutmayın. 
  • XXF Very Very French Festival, 17 Kasım - 8 Aralık tarihlerinde Fransız Kültür iş birliğiyle Babylon’da gerçekleşiyor. Fransa menşeli müzisyenlerin performanslarından oluşan festival kapsamında 25 Kasım Cuma gecesi Brodinsky sahne alacak. Ritmleri arasında vokal sample’ları ve loop’ları cesurca kullanmayı ihmal etmeyen DJ’in öncesinde ve sonrasında Tolga Duyan kabinde olacak.
  • Doğal ürünler konusunda son zamanlardaki favori markam olan İka Bağları tadım günlerine 26 Kasım Cumartesi 13:00-19:00 arasında Akaretler'deki Slow Public’te devam ediyor. Sürpriz ikramlardan tatmak, Slow Public’in tasarım ürünlerini görmek ve keyifli bir sohbet için Cumartesi Akaretler’e uğramayı unutmayın.
  • Bu sonbahar elektronik müzik dünyasında hızlı bir giriş yapan Zorlu PSM Studio’da 25 Kasım Cuma gecesi Actress, nam-ı diğer Darren Cunningham, ambient, techno ve house elementlerini buluşturduğu setiyle herkesi cezbedecek gibi duruyor. Mekanda 26 Kasım Cumartesi akşamı ise fransız elektronik müzik sanatçısı Miss Kittin sahne alacak. 

  • Yine 26 Kasım Cumartesi Athena canlı akustik performansıyla Zorlu PSM Ana Tiyatro'da, Anadolu pop ve Türkçe psikedelik müziğini baştan yaratan setleriyle Kabus Kerim Babylon'da olacak! 
  • İstanbul’un moda filmleri festivali “Fashion Film Fest Istanbul” 26 ve 27 Kasım tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde ikinci kez seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Festival bu sene de dünyanın dört köşesinden büyük moda evlerinin, markaların, genç ve bağımsız tasarımcıların filmlerini dev ekrana yansıtırken söyleşiler, atölyeler, sanat enstelasyonları ve partilerle de benzersiz bir deneyim yaşatacak. Program için tıklayın
  • Kentin fenomeni 3. dalga kahve kültürünün temsilcisi kahve dükkanlarını kendine mesken edinen Bean Beat Bite, bu Pazar 51. etkinliğinde, Sold Abbasağa’da olacak. Berkay, Barış ve Doğan’ın müzikleriyle keyifli sohbetler, taze çekilmiş kahve kokuları, sıcak/soğuk 3rd Wave kahveler, plak çıtırtıları ve ağızda dağılan atıştırmalıklar için kaçırmayın.
  • 6 sene önce aldığı bir iş teklifini değerlendirmek üzere ülkemize gelip âşık olan Brandon, New Yorklu genç bir girişimci olarak Bebek’te Kitchenette’in hemen yanında Frontier Barber Shop adında bir berber dükkânı açtı. Beyler marş marş :)
  • Londra, Amsterdam, New York, Las Vegas gibi şehirlerde turistlerin akınına uğrayan Madame Tussauds, 28 Kasım günü İstiklal Caddesi’ndeki Grand Pera’da kapılarını açıyor. Osmanlı padişahlarından, Yeşilçam ve Dünya starlarına 57 adet figürü görebileceğiniz müzeye her sene 3-4 yeni figür eklenecekmiş.  
  • Yılbaşı yaklaşıyor! Siz de benim gibi erkenden ağacı kurup hediyeleri almaya başladıysanız 29 Kasım günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenecek Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ni kaçırmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder