Cuma, Kasım 11, 2016

İstanbul'da bu hafta vol.141

Bu hafta tüm programlar müzik etrafında dönüyor, dans etmeye hazır mısınız?
  • 11 Kasım Cuma akşamı Zorlu PSM’de Moderat, indigo’da Einmusik sahne alacak.
  • 12 Kasım Cumartesi günü Adidas Future House'un İstanbul’daki son etkinliğinde @Thefuckisback'le bir atölye ve @erdemdilbaz’la bir söyleşi var. Detaylar için tıklayın.
  • R&B’nin kültleşmiş ve yeni ufuklar açan parçalarını alıp günümüz klasiği haline getirmeyi başaran İngiltere çıkışlı Waze &Odyssey 12 Kasım Cumartesi günü NewSpeak ve Untitled işbirliği ile indigo'da sahne alacak. 
  • Aynı gece İsviçre’nin tanınmış seslerinden Sophie Hunger, Babylon sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.
  • Kentin fenomeni 3. dalga kahve kültürünün temsilcisi kahve dükkanlarını kendine mesken edinen Bean Beat Bite, bu Pazar 49. etkinliğinde, Moda'ya yeni şubesini açan Old Java Coffee Roasters'ta olacak. Soner Ince ve Mert Batigun müzikleriyle keyifli sohbetler, taze çekilmiş kahve kokuları, sıcak/soğuk 3rd Wave kahveler, plak çıtırtıları ve ağızda dağılan atıştırmalıklar için kaçırmayın.
  • İşini severek yapan, üreten ve paylaşmayı seven farklı disiplinlerden yaratıcıların deneyimlerini paylaştığı Kolektif Talks’ta 15 Kasım’da oyuncu İlker Kaleli ve serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen'in konuşması, gazeteci Ali Tufan Koç’un moderatörlüğünde gerçekleşecek.
  • 15 Kasım Salı günü gitar melodileri ve tempolu davul ritimleri etrafında şekillenen parçalarıyla Sofi Tukker’ı Babylon’da dinleyebilirsiniz.
  • 16 Kasım’da etnik ve elektronik öğeleri yenilikçi bir şekilde bir araya getiren efsanevi japon müzisyen Kitaro Zorlu PSM’de sahne alacak.
  • İyi, farklı ve güzel müziğin adresi olan Red Bull Music Academy Radio 11-20 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da Pera64’de konumlanacak ve tam 10 gün boyunca canlı performanslardan tematik programlara aralıksız yayın yaparken aynı zamanda çeşitli mekanlarda canlı performanslar gerçekleşecek. Açılış etkinliği için 11 Kasım Cuma günü 18.30’da Pera64’de buluşuyoruz, oradan da Motor City Drum Ensemble’ı dinlemek üzere Babylon’a geçiyoruz.
  • Dünyanın en etkili gösterisi Fuerza Bruta, New York, Buenos Aires, Londra, Mexico, Pekin, Tel Aviv ve Miami'den sonra İstanbul'da izleyenlerin ayaklarını yerden kesiyor. Nefes kesen gösteri Fuerza Bruta;Dünya çapında 29 ülkede, 5000'in üzerinde performans ile 5 milyondan fazla izleyici ile buluştu. Teknoloji ile sanatın bir araya geldiği Fuerza Bruta, 18 Kasım Cuma saat 21:00’de sadece ZUBİZU üyelerine özel Volkswagen Arena’da!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder