Çarşamba, Ağustos 28, 2013

İstanbul ve Çeşme'de bu hafta sonu yazı bitiriyoruz!




İyisiyle, kötüsüyle bir yaz mevsimini daha bitiriyoruz. Belirsiz sonbahar günlerine geçmeden önce, 3 günlük tatili dolu dolu geçirmek en güzeli. Neyse ki etkinlikler İstanbul'da yaşayanların da güneye kaçanların da boş oturmasına izin vermeyecek kadar yoğun. İyi eğlenceler!
  • Rahmi M.Koç Müzesi, 30 Ağustos günü sizi tarihi römorkör 'Liman II' ile Haliç kıyılarında keyifli bir tekne turuna çağırıyor. Müzenin rıhtımından başlayan 40 dakikalık römorkör turu sayesinde Haliç kıyılarını nostaljik bir gezi ile tekrardan keşfedebilirsiniz. Detaylar için www.rmk-museum.org.tr adresinden müze ile iletişime geçebilirsiniz.
  • R&B ve Hip Hop&House müziğin devleri 50 Cent, Ne-YO, Inna, Akon, Sky Blu of LMFAO ve Far East Movement 30-31 Ağustos tarihlerinde Velvet Villains Vestival kapsamında Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak.
  • Cuma günü Çeşme'dekiler +18 Festival ile eğleniyor. Alaçatı Beach Resort'da öğlen 12.00'de başlayacak olan partide çeşitli djlerin yanı sıra Betoko sahne alacak. Aynı gece Ramo Beach'de de Tektekçi Partisi var. Saat 21.00'de başlayacak olan partide Tektekçi shotlarıyla sonbahara eğlenceli bir başlangıç yapın.

  • Tarkan 5 günlük konser maratonuna 31 Ağustos Cumartesi günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde başlıyor. Biletler tükenmek üzere!
  • Mayıs ayında Parkorman'da gerçekleşen Babylon Soundgarden Festivali, 31 Ağustos'ta Çeşme'de üçüncü kez düzenlenecek. Ana sahnede Teoman'ın performans sergileyeceği festivalde, barbeküden Happy Hour'a, After Party'den plaj eğlencelerine kadar her şey düşünülmüş.
  • Claptone Kuzey Amerika ve Brezilya turlarının hemen sonrasında, Gigology'nin 'Day x Night' etkinliği ile 31 Ağustos'ta Kum Beach Alaçatı'da olacak.
  • 01 Eylül Pazar günü ise Burn Electronica Festival yaz aylarının en popüler mekanı Suma Beach'de elektronik müzikseverleri coşturacak. Bu sene 10.yıldönümünü kutlayan festival öğlen 12.00'de başlayıp gece 02.00'ye kadar sürüyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder