Çarşamba, Ağustos 14, 2013

İstanbul'da bu hafta vol.333

Ağustos geldi, bayram bitti derken bence İstanbul'un en keyifli zamanları başlıyor. Tatilciler yavaş yavaş evlerine dönerken, şehir de hareketleniyor. Tatil bitti bunalımına girmeyin, yeni mekanlar ve partiler ile haftasonlarının keyfini çıkarın.

  • 15 Ağustos Perşembe akşamı After Work Party Suada iş çıkışı keyifli bir akşam geçirmek isteyenler için ideal. Perşembe akşamı için diğer bir seçenek ise fotoğrafçı Gökay Çatak'ın Klup Külah'da gerçekleşecek olan Disorder sergisinin açılışı, müzikler Gazali'den. 
  • 16 Ağustos Cuma akşamı ise Placebo konserine gitmeyenleri Gigology On Boat Party'sine alalım. Serinin ilki Kabataş vapur iskelesinden kalkacak teknede gece yarısına kadar sürecek, devamında ise Ortaköy Kiki'de sabaha kadar partilenecek. (Serinin devamı 30 Ağustos'da) Dj setinin başında Adana Twins, Cocolores ve Murat Uncuoğlu var. Detaylar için http://gigology.tumblr.com linkini ziyaret edebilirsiniz.
  • Haftasonunun programı ise tabi ki Suma Beach. Cumartesi gecesi Dixon, No Regular Play, Sonja Moonear, Eren Eren ve Mr.Sür ile dans; pazar ise plajda keyif. Gecenin playlistinden bir örnek http://youtu.be/ELF0RO9l_ms.
  • İstanbul'da yeni mekanlar kapılarını açtı sizi bekliyor: Karaköy'de açılan ve Texas Burger'i lezzeti ile dillere düşen Baltazar; Leb-i Derya'nın sahibinin açtığı ve isim annesinin Ece Temelkuran olduğu kocaman teraslı Ferahfeza; kahve kokuları ve çalan jazz ile kendinizi evinizde hissedeceğiniz Kumbaracı Yokuşu'ndaki Coffee&Jazz; lezzetli paninileri ile Şişhane'deki Milk bar; yakında yemek atölyelerine de başlayacak olan samimi mekan Mini Kitchen by Hecha.
Coffee&Jazz
Mik Bar
  • Şehirden fazla uzaklaşmak istemeyenler, cumartesi ve pazar günlerini Küçükçiftlik Park'ında ikincisi gerçekleşecek olan Garden Sale'de geçirebilirler. Tasarım ürünlere uygun fiyata sahip olurken, cumartesi akşamı Sattas'ın müzikleriyle eğlenebilir ya da açıkhava sinemasında keyif yapabilirsiniz.
  • Tasarım demişken; Galata'da açılan Fifth Avenue butik, retro ürünleri son moda tasarım harikaları ile birleştiriyor. Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki Fey'de ise sahibesi Fatoş Yalın'ın hem kendi ürettiği hem de yurtdışı seyahatlerinden topladığı vintage ürünler mevcut. Karaköy'deki Güdü de envai çeşit mobilya, aksesuar ve dekoratif eşyalar ile dolu.
  • Hala tatil ve deniz havasından çıkamayanları ise Elio Sedef Adası programı ile başbaşa bırakıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder